• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

valla ciddiyim.hatta bi de dedi ki alırken farketmedim ayyyyy deliiii kıskançlık kötü şey. ben aldığım zaman burenkleri yoktu. ama çok yakışmışşş sana

:roflol:
erken yaşlanır boşveraklinialirimsmile

Canım benim hayırlı uğurlu olsun.Güzelliğine diyecek lafımız zaten yok.Tek kelime ile mükemmelsin :)

Allah tamamına erdirsin inş.

canımmm çok teşekkür ederim balımŞeniz

Canım Allah tamamına erdirsin. Maşallah çok yakışıyorsunuz.

çok teşekkürlerr

ya sen zaten çuval giysen yakışırmış.. :nazar:

:kedi: çok teşekkür ederim güzel bakan gözlerine sağlık bebekim:asigim:

ilarzum bayıldım guzellıgıne masallah perıler kadar guzelmıssın canım hele gamzelerıne bıttım:) walla kız halımle hasta oldum sana erkeklerı dusunemıyorum:) Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın.agzınızın tadı hıc bozulmasın canım.Allah bır an oncede kavustursun ıkımızıde:)

ayyyy canım benim yaaa çok güzelsin bitanemmmmm çok yakışmışsınız rabbim bi ömürboyu mutlu etsin inşallahh canımcımm masallahhhh yaaaa:nazar:

eve herşey süper olmuş..maşallah...darısı başımıza...

canısım çok teşekkür ederimm aminn

ilarzum bayıldım guzellıgıne masallah perıler kadar guzelmıssın canım hele gamzelerıne bıttım:) walla kız halımle hasta oldum sana erkeklerı dusunemıyorum:) Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın.agzınızın tadı hıc bozulmasın canım.Allah bır an oncede kavustursun ıkımızıde:)

sevgilisimmm :))) amin bebeğim

ayyyy canım benim yaaa çok güzelsin bitanemmmmm çok yakışmışsınız rabbim bi ömürboyu mutlu etsin inşallahh canımcımm masallahhhh yaaaa:nazar:

amin bitanem herkesii

çok güzel olmuşsunuz Allah ayırmasın mutluluklar

amiin canısımm hepimizee

bayıldım sana yaaa canım masallah cok güzelsn gecerken yine gördüm seni bak yine yazıyom masallah yaaaaaaaa

yawyuuummm sen hoş bi hatunsun öyleee =)))
senin bakışını yiyimm beenn =)))
datlum gıymatlum benim allahım beyazlar içindede görmek nasip etsin inş.:))

mutluluğunuz daim olsun canım maşallah çok yakışmışsınız birbirinize :nazar:

çok teşekkürler canımm

bayıldım sana yaaa canım masallah cok güzelsn gecerken yine gördüm seni bak yine yazıyom masallah yaaaaaaaa

evet canım kendimi deşifre ediyorum :))) ondan heryerde önüne çıkabiliriim

ayu çıkabülüüüü

bencede cooooooooooooooooooooook güzelsin masallah

çok teşekkürler canısım

tebrikler Allah tamına erdirsin

çok teşekkürlerrr

iden benimmmm kader arkadaşım bir an önce kavuşma sonra da yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallahh

ne kadar duru bir güzelliğin var ayrıca kilolu olarak görüyosun kendini okuduklarımdan anladığım kadarıyla. hiiçte öyle değilsin maşallah nişanlın çok şanslı. dört dörtlük bir hatunsun valla.

vallahi harika gorunuyosun canim ten rengine bayildim elbisen cok yakismis.Allah tamamina erdirsin cok cok tebrik ederim mutluluklar

Maşallahh diyorum ikinize de çok yakışmışsınız canım.. senin gamzene kurban olayım ya çok tatlısınopuyorumnanaktan

İnşallah bi gun bende böyle mutlu mesut nişan fotolarımı yayınlarım
Öyle kendi aranda yüzük takmaya benzemiyo hiççsenağlama

Ayy Çok gÜzel olmuŞsun ve Çok yakıŞmıŞsınız...Çok begendım.allah tamamına erdırsın ınŞallah :)

ne kadar duru bir güzelliğin var ayrıca kilolu olarak görüyosun kendini okuduklarımdan anladığım kadarıyla. hiiçte öyle değilsin maşallah nişanlın çok şanslı. dört dörtlük bir hatunsun valla.

çok naziksin canım çok teşekkürler balina etliyim sadece :))) balık etliye doğru gidiyorum:)))

allah mutlu etsin canım

Çok teşekkür ederim canısımmŞeniz

vallahi harika gorunuyosun canim ten rengine bayildim elbisen cok yakismis.Allah tamamina erdirsin cok cok tebrik ederim mutluluklar

canım çok teşekkürler :kedi:

Maşallahh diyorum ikinize de çok yakışmışsınız canım.. senin gamzene kurban olayım ya çok tatlısınopuyorumnanaktan

İnşallah bi gun bende böyle mutlu mesut nişan fotolarımı yayınlarım
Öyle kendi aranda yüzük takmaya benzemiyo hiççsenağlama

ay gülüm çok güzel bir duygu kesinlikle kendi arandakine benzemiyor biz bu yüzüklerden önce kendimize yüzük yaptırmıştık gümüş... eskiden öyle yapılıyordu değil mi aklıma geldi bak şimdi sevgililer kendi aralarında arkadaşlarını çağırırlardı. bi kafe tutulurdu arkadaşlarını çağırırlardı kutlama yapılırdı. o da güzel oluyordu beee

ama aile arası başka bi sevinç

Ayy Çok gÜzel olmuŞsun ve Çok yakıŞmıŞsınız...Çok begendİm.allah tamamına erdİrsİn İnŞallah :)

çok teşekkürler canımŞeniz

Back