larzunun Nian:)

ecmel canımm çok teşekkürler güzel yazan ellerine gönlüne sağlıkkk

ilarzu çok güsel olmuşsun böbem:)çok güzelsin zaten makyaj videolarını seyrettim kız sana hayran oldum vallaha mutluluklar böbem.................

oyoyyy tutu tu tuuu masalllaaah bidenemm cok cok gusel olmusun
allam sac makyaj kiyafet hepsiii cok yakismiszemuszemus bi omur mutluluklar dilerim kuzumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım çok güzel olmuşsun saçın makyajın çok doğalsın aynı zamanda fıstık gibisin sengözlerimebaksanab

Canım mutluluklar... Çok yakışmışsınız..

cok guzel olmussun elbisen de harika mutluluklar dilerim

ilarzu çok güsel olmuşsun böbem:)çok güzelsin zaten makyaj videolarını seyrettim kız sana hayran oldum vallaha mutluluklar böbem.................

oyoyyy tutu tu tuuu masalllaaah bidenemm cok cok gusel olmusun
allam sac makyaj kiyafet hepsiii cok yakismiszemuszemus bi omur mutluluklar dilerim kuzumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım çok güzel olmuşsun saçın makyajın çok doğalsın aynı zamanda fıstık gibisin sengözlerimebaksanab

üff çok güzel olmuşsun, Allah tamamına erdirsin...

Canım mutluluklar... Çok yakışmışsınız..

kızlarr hepiniziiii yanaklarınızdannn bollcanaaaa öperimm ballarrrrr

mutlulukların en güzelleri sizinle olsun canlarımmm çok teşekkürlerr

Canim benimmm, ne kadar da güzel olmussun... ayrica cok cokkk tatlisin...
Birbirinizie cok yakismissiniz; Rabbim nazarlardan korusun sizi...
Ebediyen mutlu olursunuz insaallah...

cok guzel olmussun yesıl rengıne zaten hastayımm sanada cok yakısmıssallah gelınlık gıymeyıde nasp etsın

makyaj topiğinde çok beğenmiştim şimdi tamamını gördüm kaydirigubbakcemile3yüzün gerçekten çok güzel.elbisen de çok şık:lepi:

Canim benimmm, ne kadar da güzel olmussun... ayrica cok cokkk tatlisin...
Birbirinizie cok yakismissiniz; Rabbim nazarlardan korusun sizi...
Ebediyen mutlu olursunuz insaallah...

cok guzel olmussun yesıl rengıne zaten hastayımm sanada cok yakısmıssallah gelınlık gıymeyıde nasp etsın

makyaj topiğinde çok beğenmiştim şimdi tamamını gördüm kaydirigubbakcemile3yüzün gerçekten çok güzel.elbisen de çok şık:lepi:

canlarım çok teşekkür ederimmmm

en güzel mutlşulukları siz yaşarsınız inşallahhhh çiçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…