• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

Bu arada karıştırıyor muyum bilmiyorum ama kuaför ararken netten bir kuaförün sitesinde senin nişan fotonu gördüm yani sensin sanırım yada sana benzeyeen birisi:)Çok güzel olmuşsun canım

ilarzucum çık güzel olmuşsun cnm.cumartesi günü doğum günüm var sen çok güzel makyaj yapıyosun benim makyajımı yapar mısın o gün?

Canım çok güzelsin maşallah deyim de nazarım değmesin...:nazar:

çok teşekkürler canım güzel bakan gözden bişey olmaz balım:)

birbirinize çok yakışmışsınız.mutluluklar........

çok teşekürler canım
cok guzelsin cnm sevdiceeenle yakısmıssınız mutluluklar elbisen guzel

çok çok teşekkürler sen de çok tatlsın canım
dilerim herkes sevdiceğinle uzun bir ömür geçirsin

Masallahh :nazar: cok yakismissiniz

Allahim tamanina erdirsinn dugun fotolarinida beklerizz :) a.s.

caanım kızımmm eklemem mi canım benim

:nazar:

çok güzelsin arzucum
çokta yakısmıssınız
allah tamamına erdirsin inşallah

amminnn balım güzel dileklerin içinnn

Bu arada karıştırıyor muyum bilmiyorum ama kuaför ararken netten bir kuaförün sitesinde senin nişan fotonu gördüm yani sensin sanırım yada sana benzeyeen birisi:)Çok güzel olmuşsun canım

allah allah canım ya ben kuaförde hiç foto çektirmedim acaba çaldırlar hangi site olduuuğunu hatırlıyor musun balım?

ilarzucum çık güzel olmuşsun cnm.cumartesi günü doğum günüm var sen çok güzel makyaj yapıyosun benim makyajımı yapar mısın o gün?

canım o gün en yakın arkdaşıma makyaj yapacağım nişanı var da:))

ama renk tarz konusunda yardımcı olabilirim sana elbiseni anlat bana rengini modelini saçını gözünü

elbisen çok güzelmiş canım, kırmızı işlemelerine bayıldım allah tamamına erdirsin.

çok teşekkür ederm canım güzel sözlerin dileklerin için aminn hepimizi

ben de tuttum.on numara olmuş kıyafetin.seninde dediğin gibi kazasz belasz geçer inş nişanlılık dönemin aynı dertten bende muzdaribimde stres stress...
mutluluklar diliyorum ikinizedee..

ben de tuttum.on numara olmuş kıyafetin.seninde dediğin gibi kazasz belasz geçer inş nişanlılık dönemin aynı dertten bende muzdaribimde stres stress...
mutluluklar diliyorum ikinizedee..

evet balım dayanacaz mecburen güzel günler bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5

coook yakismissiniz birbierinize mutluluklarrr :)

çok teşekkürler canım

hepimiz mutlu olalım inşallah

ben senin daha önceki konularına bakmıştım çok hoşuma gitmişti aranıza yeni katıldım ve yazıyım dedim saçların ve sen çok hoşsun ee tabi bu hoşluğa elbisede yakışmış allah mutlu etsin

wuuu çok seksi ve güzel görünüyosun canım alkisalkisalkis
tebrik ederim ömür boyu mutlu ol inşallhhhhh
bi yastıkta kocayasınız emiizemuszemus

Çok güzelllllllll gülüşün, nişanlınla uyumun, elbisen, hele ki pastanız!!!
Kalpli kalpli bittim...
Allah ayırmasın sizi.
:Saruboceq:

çok güzelsin arzucum maşallah,düğün ne zaman??

çok teşekkür ederim canım yaza düğün eylül ağustos gibi

wuuu çok seksi ve güzel görünüyosun canım alkisalkisalkis
tebrik ederim ömür boyu mutlu ol inşallhhhhh
bi yastıkta kocayasınız emiizemuszemus

amanınnnnn düğünde de beklerim yorumlarını şekerparemmm gelinliğimi şimdiden bakıyorum enteresan modellereee

bu elbiseyi bi arkadaşım mezuniyet balomuzda giymşti.çok beğenmiştim.harika bi elbise bence

çok teşekkürler çiçeğim

çok güzel olmuşsun canım.Allah mutlu etsin inş.

aamiinn bidenemmm hepimizi inşallahhhhhh kısa zamanda kavuştursun

Çok güzelllllllll gülüşün, nişanlınla uyumun, elbisen, hele ki pastanız!!!
Kalpli kalpli bittim...
Allah ayırmasın sizi.
:Saruboceq:

ayy canımmm kalpli pastayı ben istedim karenin üzerine oturtun dedim ama alttaki çikolatalı üstteki frambuaz çikolata olacak onu biz yicez dedim...

nişan geldi çattı pasta kesildi biz milletle tokalaşmaktan pastayı unuttuk tabii.
o kalpli tarafından istiyorum yok kalmamış
meğerse altta dğün salonunda pastayı kesen ekip bi güzel yemiş

ilarzu öyle güzel yüz hatların var ki bayıldım resimlerine.Allah nazarlardan saklasın çok hoş çıkmışsın.
elbiseyi taşıyışın bile farklı.Allah tamamını erdirsin canım.yüzün harika tek kelimeyle mükemmel:nazar::nazar::nazar:

canım çok güzelsin maşallah işallah düğün fotolarında görürüz
bu arada çok yakışmışsınız valla maşallah darısı bizim başımıza :nazar: :nazar: :nazar: :asigim:

çok güzelsin maş. ya. :1hug: hep mutlu ve birlikte olun inş. canım a.s.

canımm çok teşekkür ederim amin canım hepimiz

ilarzu öyle güzel yüz hatların var ki bayıldım resimlerine.Allah nazarlardan saklasın çok hoş çıkmışsın.
elbiseyi taşıyışın bile farklı.Allah tamamını erdirsin canım.yüzün harika tek kelimeyle mükemmel:nazar::nazar::nazar:

ayyy ne güzel söler yazmışsın canısım çok teşekkür ederim balımmmm

canım çok güzelsin maşallah işallah düğün fotolarında görürüz
bu arada çok yakışmışsınız valla maşallah darısı bizim başımıza :nazar: :nazar: :nazar: :asigim:

ooy nişanlım da askerdeyken çok iyi geldi şekerparem bu yaza inşallah göreceksiniz

işallah canım hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun kuzum :Saruboceq: a.s.

Back