ilarzuuu elbisene bittim.. çok yakışmış yahu. allah tamamına erdirsin. elbiseni nerden aldın çok beğendim :)
maşallah Allah azardan saklasın çok güzelsin ve çok güzel olmuşsun ablacım Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
hayrlı olsun canım cok yakısmıssınız ve cok tatlısın ya...masallah
canım o ne güzellik öyle yaa hayırlı olsun allah tamamına erdırsın saclarıne bayıldım rengine kendı sacınmı boyamı???
allah nazarlardan saklasın bu ne güzellik ya 41 kere maaşallah canım benim.buarada sana bi sorum olacak yakında nişanlanıcak bitir olaraktan saçın kalın masamı?
allahım sende bi içim su gibisin.. hele de gamzen çokşirin.. allah nazardan saklasın seni yaç...
canim allah tamamina erdirsin cok guzel olmussun canim tek kelimeyle supeeeeeeeeeeerrrsin
maşallah
canim sen ne guzelmişsin oyle ya bak bak bittim resmeno elbise sac makyaj nasl yaksms ya cok tatlısın canm benm.allah tamamna erdrsin.ozendm ama ya nişan falanzemuszemusdarisi basimiza insallaaaah
Yeni gördüm fotoları cooook güzelsin maşallah Allah tamamına erdirsin cok yakışmışsınız :)
bebeeeem yaa nası pozitif ışık saçan bi yüzün var senin...yirimmm yirimmm
canım benım ALLAH tamamını erdırsın omur boyu guzel yuzun hep gulsun
peri kızı gibi olmuşsun yeşiller de çok yakışmış canım
Rabbim tamamına erdirsin
bir ömmür boyu mutlu olun inşallahhhh
Allah tamamını erdirsin..yeşil yeşill çok guzel olmuşsun
eee ama merak edilmiyecek kadar degilmiş be canım elbisende makyajında saçlarında çok güzel olmuş ama önemli olan onları taşıyanda diye boşuna dememişler :))) tebrik ederim allah tamamını erdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?