• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

çok güzelsin maşallah :nazar:
elbisende saçın başında harika olmuş çok yakışmış :lepi:
mutluluklar dilerim canım a.s.

kızlar çok teşekkür ederim yolda olduüğğumdan tek tek yazamadığım için affedin beni canlarım çok incesiniz allah hepinize daha fazla mutluluklar nasib etysin canlarım

uufffff çok hoşsun.:nazar::nazar:
elbisen sacın,başın herşeyin güzel olmuş.bir ömür boyu mutluluklar canım.
allah pişmanlık vernesin.nişanlında yakışıklıymış.birbirinize bağışlasın rabbim.:1hug:

maşallah canım tamamiyle saçın kıyafetin kendin mükemmel olmuşsun............allah tamamına erdirsin inşallah :) kıyafetine bayıldım bayıldım :)

amin kızlarrr güzel dilekleriniz içinnnn

çok teşekkür ederim bitanelerrr :)))))))))))) çok incesiniz

ilarrzumm senin şu gaymaklııı dondurma ballı lokma fıstığım çedenem.. .. ler var ya hepsinden olmussun maşallah x41 :)kaydirigubbakcemile5

harikasın ya.maşallah..

yarenkara çok teşekkür ederim canımmm

ilarrzumm senin şu gaymaklııı dondurma ballı lokma fıstığım çedenem.. .. ler var ya hepsinden olmussun maşallah x41 :)kaydirigubbakcemile5

çiçeemmm ayy ne gğzel lafglar yahu başkasından duyunca da zevkli oluyormuş ya tahinli helvamŞeniz

ilarzuuuuuuuuuu mükemmelsin maşallahh bu ne güzellik yavrum böylee :jeyyar:

canımmm çok teşekkür ederim bitanesidelikafadulden

arzu canım çok güzel olmuşun çokda yakışmışınız allah mutlu etsin sonunuzu getirsin

aminnn murgizim bebeemmmkaydirigubbakcemile2

oyy senin o gamzeni yesinler:)) bu ne güzellik maşallah
çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin düğün fotolarınızıda bekleriz efendim

oyy senin o gamzeni yesinler:)) bu ne güzellik maşallah
çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin düğün fotolarınızıda bekleriz efendim

ayy inşşallahhhh keten helvam
bizim çocuk beklemekten artık vazgeçmezse koymam mı çilek reçelim koyarım tabi:))

Harika olmuşsun canım.. Saçın, makyajın, elbise.. Mutluluklar.. :nazar:

canım bızı kırmayıp resımlerını yenıden paylastıgın ıcın tesekkurler allahım o gözlerındekı guzellıgı ve mutlulugu hıcbır zaman eksıltmesın artırsın ınsallah optum....

Back