- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
masallah bizimki daha 3300.bugun 1 aylik olduk.gerci iyi almis dedi dr hastane cikis kilomuz 2330 du 1 kilo almisiz:)) buyuseler bi an once gulucuk falan atsalar atlatsak bide hayirlsiyla.zombi gibi geziyrm uykusuz uykusuz :))genelde ya sağa yada sola yatiriyorum zaten cnm 5 kilo bebegim
Sağlıklı olsunlarda varsın uykusuz kalalim geçecek inşaallah bu günlerde görecez inşaallah o günleri Rabbimin izniylemasallah bizimki daha 3300.bugun 1 aylik olduk.gerci iyi almis dedi dr hastane cikis kilomuz 2330 du 1 kilo almisiz:)) buyuseler bi an once gulucuk falan atsalar atlatsak bide hayirlsiyla.zombi gibi geziyrm uykusuz uykusuz :))
Merhaba benim arkadaşım 34 haftalık ikizleri doğurduğunda kız olanı şırıngayla beslemişti ve sürekli tıkanıp kusuyordu, çok üzülüyordu arkadaşım öyle böyle şırıngayla besleyerek geçirdi bir süre, şimdi 2,5 yaşında tosun gibi desem yeridir maşallahı var yemediği bişey yok, diğer ikizi ondan geride, üzülmeyin bence doktorlara danışın güveninbebegine laringomalazi teshisi konulan var mi.
35+6 da dogum yaptim ilk iki gun hic bisey yoktu.sezeryan ile dogum yaptim hemen bebegmi emzirmeye calistm.iki gun hastanede surekli emzirdm baya tutmasi cekmsi zor oldu.fakat bebegm sutu getiremedi ve sarilik.oldu mama takviyesnr başlandı.evimize ciktik ne olduysa o zaman basladi.cocukta bildgn duduk gibi otme sesleri olustu.hatta ben boguluyo sandim.herkes yeni dogan normal bole sesler falan dedi.hatta cocuk dr umz gazdan dedi.bi gece gaz damlasni veririken 15 saniye boyunca tikandi zor nefes aldi acile goturduk ordaki cocuk dr u burun tikali dedi.evet tikaliydi ama sebep yine o degildi.kendi dikislerimi aldrmk icin kadın doğumcma gittgmde kendisne danistm.laringomalzi dedi erkenn dogan bebeklern gırtlaktaki kikirdak yapisi yumusak olurmus ve sertleşene kadr bu tur sesler cikarirlarms.tedavisi yok 6 aydan sonra gecermis.
ama o sesleri cikartmasi bogulcak gibi olmasi omrumden ömur aliyo.hep.dua ediurm ona gelecgne bana gelsin icim parcalaniyo.nette aradtrdm bu tur bebekler ememezmis bende salak gibi bu zamana kadr bebegine zorla meme vermeye alistrmaya calistm hala her uykudan önce vermeye calisyrm.dunden beri dikkatimi cekti memedeyken daha cok tikaniyo.sadede geleyim
bebegi bu sekilde olan var mi nasil duzelfi tedavi gordu mu.kacinci ayda duzeldi.geceleri nobetteym uyuyamiyrm ya ben uyurken bisey olur diye.siz nasil atlattnz
Sagolasın canm kacıncı ayda geçti acaba bizim bu aralar cogaidı tıkamalar sesler.ınsallah gecer en kısa zamandaMerhaba benim arkadaşım 34 haftalık ikizleri doğurduğunda kız olanı şırıngayla beslemişti ve sürekli tıkanıp kusuyordu, çok üzülüyordu arkadaşım öyle böyle şırıngayla besleyerek geçirdi bir süre, şimdi 2,5 yaşında tosun gibi desem yeridir maşallahı var yemediği bişey yok, diğer ikizi ondan geride, üzülmeyin bence doktorlara danışın güvenin
Aradım sordum şimdi, 7. Ayda geçmiş, 8-9 Aydan sonra kilo almaya başladı diyor, birde diyor ki emzirmesin göğsünü ağzına sağsın dedi, bebek çok küçüktü dizlerime yastık koyuyordum bebeğinde üstüne koyuyordum kafasını hafif kaldırıyordum yana doğru, göğsümden sütü ağzına sağıyordum diyorSagolasın canm kacıncı ayda geçti acaba bizim bu aralar cogaidı tıkamalar sesler.ınsallah gecer en kısa zamanda
cok sagolasin canim insallah bizimde o zamana kadr gecer.arkadasn dogru soylemis beni de ememedi yavrum sutumden hep tikanti.yastikla emzirdim hep 20 gun kadr emdi ama tikandi surekli.sonra zaten uzulmekten benm sutum cekildi.kesilne kadr sagip biberonla verdim hep.mamayla besleniyo suanda.kilo alimi iyi simdilik ama kusmamasi icin diyet mama veriyrz anti reflu mamasi.kusmasida iyi degilmis cunku midedeki asit o kikirdagn sertlesmesne engel oluyms.allah razi olsun arkadasina da gecmis olsun insalah bizimde gecer hemen uzuntuden artk hasta olucam nerdeyse uykusuzm istahim kesildi iyice o iyi olsun yeter ki ben raziymİster şırıngayla ister sağarak isterse damaklı biberon bi şekilde kendi sütüyle damla damla versin dedi, umarım yardımcı olabilmişimdir
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda geçercok sagolasin canim insallah bizimde o zamana kadr gecer.arkadasn dogru soylemis beni de ememedi yavrum sutumden hep tikanti.yastikla emzirdim hep 20 gun kadr emdi ama tikandi surekli.sonra zaten uzulmekten benm sutum cekildi.kesilne kadr sagip biberonla verdim hep.mamayla besleniyo suanda.kilo alimi iyi simdilik ama kusmamasi icin diyet mama veriyrz anti reflu mamasi.kusmasida iyi degilmis cunku midedeki asit o kikirdagn sertlesmesne engel oluyms.allah razi olsun arkadasina da gecmis olsun insalah bizimde gecer hemen uzuntuden artk hasta olucam nerdeyse uykusuzm istahim kesildi iyice o iyi olsun yeter ki ben raziym