aslında bi kac yere konu actim ama ya kimsenin basina gelmedi yada dikkat cekmedi.bide burayi takip edenlere danisayim dedim
35+6 da dogum yaptim
17 gunluk bi oglum var.bende gebelik diyabeti oldugu icin erken dogdu yavrum.ilk bir hafta biseyimiz yoktu.sonra bebegim uyurken ve emmeye calsirken hii hiii diye sesler gekmeye basladi bogazindan.basta ememiyo kucuk cenesi gucsuz dedik ve dediler bizde oyle diye dusunduk.bi gece gaz ilacini verirken baya bi tikanir gibi oldu fakülte aciline görürdük.bize burnu tikali surekli serum fizyolijik ile temizleyn dediler bizde sevindik.dediklerni yaptik sikayet devam etti
kendi cocuk dr umuza goturduk gazdan dedi.ilcemezdeki cocuk dr una goturduk bebekler boyle sesler cikartr falan dedi.asagi yukari 5 cocuk dr undan sonra videoya cekip yine bi cocuk dr una goturduk aaa bu laringomalazi dedi.e biz bunu nettem öğrendik zaten.
tedavisi yokmus yani ilacsiz tedavi zamanla geciyrms.en gec 2 yasina kadr.ama yavrumun oyle sesler cikarmasi icimi parcaliyo.ve kasikla bisey icemiyor ilac vs.
basina boyle bisey gelen oldu mu.nasil besliyosnz ne zaman gecti.biberon ile emiyor gogusumu alirken tikaniyor.e ek gidaya gecince nasil kasikla besliycem.dr a sor diyeceksnz ama basina gelenlerden dinlemek biraz daha ayrintili oluyo.yarinda tekrar bi dr a gidicez insallah.simdiden tesekkurlet