• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laringomalazi yasayan bilgisi olan lütfenn yardimci olun

Bekleyelim demişti KBB uzmanı... Ama prof bir hocaya gideceğiz haftaya içim rahat değil çok üzülüyorum miniğime.. gelişimi normal ama sadece biberon ile nereye kadar... Ayran , pirinç unu muhallebi hafif sulu kıvamlı,çorba suzekten geçirilmiş , yani ne koyabilirsem biberon a o şekilde çeşitli çeşitli veriyorum.. mesela karbuz bunu ezerek suyunu çıkartarak veriyorum... 2yasinda İkizlerim var onlar 7 aylık peynir yumurta ellerine meyve her şey vermiştim ... Bu miniğim böyle ...😔

Allahım yardimcimiz olsun . Dua ediyorum miniğime film ultrasyon cektirdiniz mi eminmisiniz o olduğuna acaba başka bir durumumu var yavrunun. Her bebek aynı değil işte bazı bebekler bazı hastalıkları daha zor geçiriyor.bu aya gelene kadar nasıldı peki benimde olduğu icin soruyorum kusura bakmayın yani ben şurup icirmeye bile korkuyorum ama yutuyor icirince

Biz film ve ultrasyon cekildigimizde 1 aylikyik o zaman nefes alırken o tiz ses çıkıyordu çok korkutuyordu beni kuş sesi gibi tabi boyle bı hastalık hiç duymadik ama şuan iyi gibi sütü içiyor benide emiyor bı arkadasimim kizida 4. Ayda düzeldi ek gisada sorun olmadı

Allahım yardimcimiz olsun . Dua ediyorum miniğime film ultrasyon cektirdiniz mi eminmisiniz o olduğuna acaba başka bir durumumu var yavrunun. Her bebek aynı değil işte bazı bebekler bazı hastalıkları daha zor geçiriyor.bu aya gelene kadar nasıldı peki benimde olduğu icin soruyorum kusura bakmayın yani ben şurup icirmeye bile korkuyorum ama yutuyor icirince
Çekildi canım teşhis koyuldu, normalde nefesi hırıltılı hep,kusma olayınz var mı peki bizde hiç bitmedi... Sesinde hiçbir problem yok.. şurup verirken enjektör ile verin rahat edersiniz ucuyla azıcık azıcık , kaşıkla dökülme riski de yok

Çekildi canım teşhis koyuldu, normalde nefesi hırıltılı hep,kusma olayınz var mı peki bizde hiç bitmedi... Sesinde hiçbir problem yok.. şurup verirken enjektör ile verin rahat edersiniz ucuyla azıcık azıcık , kaşıkla dökülme riski de yok

Bizim hırıltısı uyurken hiç yok . Bazen kontrol ediyorum geceleri yok yani sadcee arada gündüz oluyor hırıltı . Kusmada yok bizde tanı her bebek gibi bazen mama fazlasını çıkarıyor . Emerken zorlanıyordu ilk ay sadece sonra düzeldi . Bende o kadar korkmuştum ki diyoalr 6. Ayda çok ilerliyor diye ama daha 6. Aya var bizim bekleyecegim

Ben şurup verirken dökmeden içiyor çok şükür çay kaşığıyla bazıları şurup falande iciremiyormus bu hastalığı olanlar

Bizim hırıltısı uyurken hiç yok . Bazen kontrol ediyorum geceleri yok yani sadcee arada gündüz oluyor hırıltı . Kusmada yok bizde tanı her bebek gibi bazen mama fazlasını çıkarıyor . Emerken zorlanıyordu ilk ay sadece sonra düzeldi . Bende o kadar korkmuştum ki diyoalr 6. Ayda çok ilerliyor diye ama daha 6. Aya var bizim bekleyecegim
Canım yaa seninki bı tk hafif gibi geçer sen 6 . Ayı düşünme... Biz hep aynıydık sadece kusma olaymz biraz azaldı ama yutma güçlüğü çekiyor bu bni mahfediyor desem yeri... O düzelse sanki herşey yoluna girecekmis gibi geliyor

Canım yaa seninki bı tk hafif gibi geçer sen 6 . Ayı düşünme... Biz hep aynıydık sadece kusma olaymz biraz azaldı ama yutma güçlüğü çekiyor bu bni mahfediyor desem yeri... O düzelse sanki herşey yoluna girecekmis gibi geliyor
Kurban olurum ona bingoturun doktora bakalım ne diyecekler bı çözümü vardır illaki . Eminim.ilerledikce düzelir çünkü zmaanla geçiyormuş sizde ilk zamanlar daha kotu ise yavaş yavaş geriliyordur belki

Birde birşey okumuştum ben kustuklari için orasinin sertleşmesi uzun sürüyormuş kusma daha zarar veryormus belki ondan bu kadar uzun sürdü refluye bağlı olarak

Bende korkmuştum ama banada doktor zamanla geçer dedi röntgen çektirip baktırdım hatta doğru mu diye öyle çıkmıştı oğlum şuan 2.5 aylık ilk ayki gibi değil arada tıkanıyor ama kendini toparlıyor hemen siz ek gıda döneminde sorun yasadiniz mi peki yani yemek yiyebildi yutabildimi şimdi arkadaş yutkunma sorunu var dediği için korktum biraz
Mesajınızı yeni okudum ben. Hayır ek gıdada hiç bir sorun yaşamadık normal yiyebildi 6.ayında baya düzelmişti bu sorun.

Back