• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laptopunuz herkesinkinden farklı olsun

neler yapılıyor yani varya yorum yapamıyorum :1shok:
ben bu konularda biraz kabiliyetsiz olduğumdanmıdır nedir:teytey:
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:oklava:
teşekkürler

[/COLOR]
normalde dantel sevmem pcde düşünemiyorum

aynen bende hiç sevmem dantel işlerini.. laptop ın en güzeli beyenerek aldığın orjinal halidir zaten.. böle tasarımlar değişik evet ama ben her şeyde olduğu gibi bunda da doğallığı seçerim.. tabii beğenenler var herkesin zevki kendine.. teşekkürler.

kişiket olarak arattım gerçekten değişik hoş şekiller var tarzımıza uygun bişeyler bulabilirz hem herkesten farklı oluruz ( tam benlik ) :))

benim laptop böyle..can sıkıntısından photoshopta yapmıştım bişiler bi de stickerden çıkıo hemen yapıştırıosun çok da değişik oluoo

ya sadece hp için mi var bu kişiketler bi siteye baktım bilgisayarın markasını seçin diyo hep hp modelleri var, hp'nin çıkardığı bi yenilik diyo ama benim laptop hp deil biraz daha araştırayım.çok güzel bi fikir gerçekten. ben bilmiyodum bunu burda yeni öğrendim :)

arkadaşlar kopunç yaaa süperrrmişşş hepsi ama sade halı daha ıyi ya:):):)evde kullanmak için idealde dışarda sunumlarımız flan oluyor düşünsenize dantellı felan oda ıyı yaaaaaa:):)=:)Ş):)

aldık yapıştırdık
fena değil ama kesmesi çok zor oldu
tam leptopun boyutunda değil hem üstündeki foto biraz kaydı hemde keserken çok zor oldu :delphin:

daha önce duymuştum bunu.
laptop kendimin olsa hemen yaptırıcam da, maalesef şirketin

ya evet güzeller ama ben orjinal halini seviyorum laptopımın nedense.....tarzım değil yani.....

Bunları ellemi boyamışlar, yoksa transparan baskımı yapmışlar...
Hoş duruyor ama sile sile aşınmazmı acaba...

Back