Laptopunuz herkesinkinden farklı olsun

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer

daha bir sürü örnekleri var.bu stickerlar bilgisayarınızın boyutlarına göre özel siparişle hazırlanıyor.

garipler biraz da alışılmışsın dışında...
ama hoş beğendim ben......

Merak edenler için bir bilgi ekleyeyim..
Bu ürünün adı "kişiket"
Bu şekilde arama yaptırarak ulaşabilirsiniz. Ayrıntı verip reklam yapmayayım yerimseniben
İsterseniz galeriden seçtiğiniz fotoğraflarla kişiket yaptırabiliyorsunuz.. İsterseniz de kendinize ait fotoğrafları kullanabiliyorsunuz.
En geç 5 gün içinde de adrese teslim..

Iç mekan abski yapan bi reklamcida folyoya istedğinz resmi basip laptopunuz auygulayabilir ben öyle yaptimm:) tamamen kişisell

Iç mekan abski yapan bi reklamcida folyoya istedğinz resmi basip laptopunuz auygulayabilir ben öyle yaptimm:) tamamen kişisell

Canım kaça mal oldu sana.Siteyi buldum model falanda ok de daha düşük olacaksa süper olur sonuçta bana özel olacak kendi seç,mim

Son düzenleme:

Ben siteye baktım kolay yapışır sıkılırsanız değiştirirsiniz diyoda leke yapışkan falan kalacaksa eksik kalsın :1ninca:Ambalajından çıkarken üstünde kendi plastiği vardı artık iyice bozuldu zor duruyor ama ben yine çıkartmadım öle olsa çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…