- Konu Sahibi kalemkitap2
daha bir sürü örnekleri var.bu stickerlar bilgisayarınızın boyutlarına göre özel siparişle hazırlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda benden olsun yanlız ben Türkiyeden aldım ama malesef buradakiler poster şeklinde yapıştıramadım yurt dışından ısmarladım bir kaç tane bakalım onlar nasıl çıkıcak...
Iç mekan abski yapan bi reklamcida folyoya istedğinz resmi basip laptopunuz auygulayabilir ben öyle yaptimm:) tamamen kişisell
kızlar yurt dışındakiler kağıt değil ama buradaki siteler kağıt üstüne baskı şeklinde satıyor ve malesef tekrar çıkartmak sorun oluyor eğer gerçek istediğinde çıkartabileceğin özellikte ise alın bunada dikkat edin sevgiler...
dantelsiz bi laptopumuz vardı ona da kıymışlar[/QUOTE
:roflol::roflol:Erkek kardeşim teleizyon üzerindeki dantallere sinir olur Anneme plazma alıcam bakalım ona nasıl dantel örücen derdi bende iki parmak kalındığında yapar yanlardan sarkıtırız derdim. Yine aynı kardeşimin Playstation'ı televizyonun altında dantel örtünün üzerinde durur 2 ay önce falan toz alırken kablolarına sinir olmuştum aletin heryerinden kablo fışkırıyo çünki bende örtüyü playstation üstüne koydumjeyyar.Akşam küçük erkek kardeşim faketti bağırıyo'abii senin playtation üzerinde dantel örtü var yawwww'jeyyar.Bozuldu ama hiçbirşey diyemedi biz bastık kahkahayı :roflol::roflol:.
Başka bir hikaye daha bizim komşumuz ve uzaktan akrabamızın kızı geçen yaz masaüstü pc aldı.Anneside buna dantel örtü için örnek aradı annem sende örsene demez mii:1shok:Anne ne gerek var ya dediysemde yok kusur kalmasın hanfendi.Neyseki kokoş sosyetik bir komşumuz daha varda demiş olurmu hiç dantel örtü.Bizim diğer komşu pc tozlanmasın diye örtüsünü örmüş kullanıyor bizimkilerde oturmaya gidip geldiler bana anlatıyolar bide kıkırdıyolar bilgisayar üzerine dantelide örtmiüş artık hiç tozlanmaz falan :1shok::1shok:Annem alem kadın vesselam
Acaba laptopa en hakikisinden dantel mi örsem böle kişikit felannnn çookk sıradan kalıyo caaanımmmm:roflol: