B buse tok Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2024 22 2 1 19 Dün 15:16 Konu Sahibi Konu Sahibi buse tok #1 Merhabalar ben salı günü laporoskopi olacağım ve laparoskopiden önce ve sonra ilişkiye girilmesi yasak mast yapmak yasak mı lütfen yardım edin
Merhabalar ben salı günü laporoskopi olacağım ve laparoskopiden önce ve sonra ilişkiye girilmesi yasak mast yapmak yasak mı lütfen yardım edin
ORHANHIRA17 Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.285 734 43 29 Çanakkale / 17 Dün 15:32 Konu Sahibi Konu Sahibi buse tok #2 buse tok .!.: Merhabalar ben salı günü laporoskopi olacağım ve laparoskopiden önce ve sonra ilişkiye girilmesi yasak mast yapmak yasak mı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Canım 3 gün bişey yapmayı ver ne olacak
buse tok .!.: Merhabalar ben salı günü laporoskopi olacağım ve laparoskopiden önce ve sonra ilişkiye girilmesi yasak mast yapmak yasak mı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Canım 3 gün bişey yapmayı ver ne olacak
B buse tok Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2024 22 2 1 19 Bugün 01:36 Konu Sahibi Konu Sahibi buse tok #3 ORHANHIRA17 .!.: Canım 3 gün bişey yapmayı ver ne olacak Genişletmek için tıkla... Yalnız 3 gün değil ameliyattan sonraki 20 günden bahsediyorum
ORHANHIRA17 .!.: Canım 3 gün bişey yapmayı ver ne olacak Genişletmek için tıkla... Yalnız 3 gün değil ameliyattan sonraki 20 günden bahsediyorum
ORHANHIRA17 Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.285 734 43 29 Çanakkale / 17 Bugün 08:37 Konu Sahibi Konu Sahibi buse tok #4 buse tok .!.: Yalnız 3 gün değil ameliyattan sonraki 20 günden bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Canım eğer senin için gerekli bir işlemse 20 gün değil 40 gün girmesen de olur. Bunu arayıp soktorundan yada bir hemşireden öğrensen çok daha iyi olur bence
buse tok .!.: Yalnız 3 gün değil ameliyattan sonraki 20 günden bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Canım eğer senin için gerekli bir işlemse 20 gün değil 40 gün girmesen de olur. Bunu arayıp soktorundan yada bir hemşireden öğrensen çok daha iyi olur bence