Mrb kızlar ben geçen sene laporoskopi oldum ve tek tüpümdeki tıkanıklık açıldı,2 ay sonra hamile kaldım ve çok şükür şuan Minik Prensesim benimle..sakın ümidinizi yitirmeyin ve Rabbimden dualarınızı eksik etmeyin,herkese herşeyin hayırlısını dilerim..
ayy ne kadar güzell benimde bu ikinci ayım inş. olur bu ay peki ameliyattan sonra ne kadar süre ilişki yasağıı koydular yada korunma falan verdilermi cnmm
bu arada allah prensesini sana bağışlasın cnm benimm
Sağol cnm,Allah razı olsun..!bize öyle korunma süresi filan vermedi doktorum,zaten aile doktorumuzdu,sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman ilişkiye başlayabilirsiniz dedi,çok şükür 16 kasımdaki ameliyattan sonra 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim..
Merhaba kizlar Bende iki dogumumu Sezeryan ile yapmisdim ondan sonra cok uzun bir Sure korunmadik ve bebek olmadi sonra Doktor lap. Onerdi megerse Sezeryan oldugumdan tikaniklik olmus yani bazen karindan ameliyat geciren yada Sezeryan olan kadinlarda tuplerde tikaniklik olabiliyor . Ve Ben bu ufak uygulamanin ardindan 4 ay sonra hamile kaldim insallah sizlerde en kisa zamanda hamile olursunuz :)
kızlar ameliyat olalı 4. ayıma girdim ama malesefe hala tık yok
tüp tıkanıklığı olup laporoskopi ameliyatı ile hamile kalanlar varmı???? ben yeni oldum 15 gün oldu merak ediyorum hamile kaln varmı bu ameliyattan sonra
ahh cnm o kadar çok ümitlerle oldum ki ameliyatımı ama hala güzel haberler alamadımm bide atraftan boş yere ameliyat oldun laflarını duyunca hepten ayar oluyorummbu cümle beğenilmezdideeee işte aynı durumdan muzdarip olunca beğendim valla.. ağlancak halime güler oldum :))
valla canım hem laparoskopi hemde histereskopi oldum. tabi benim oluş amacım farklıydı. rahmimde perde vardı ve o alındı..suan 8 haftalık hamileyim ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ama denediğim ilk aydı..genelliklede duyardım zaten; bu tarz ameliyatlardan sonra yada kürtajdan sonra falan rahim kendini yenilediği için hamile kalmak daha kolay olur die.. benimde oyle oldu....
ahh cnm o kadar çok ümitlerle oldum ki ameliyatımı ama hala güzel haberler alamadımm bide atraftan boş yere ameliyat oldun laflarını duyunca hepten ayar oluyorumm
cnm ne güzell ben ameliyattan 10 gün sonra denemey başladım 4 aya girdik hala kalmadım hamile artık hayırlısı ben tüplerim tıkalı olduğu için olmuştum laparoskopi
hee bak haklısın bana daha gelmedi o cümle ama en yakın zamanda gelir...bakalım bide doktor kontrolüne başlayalım ne olcak ... Allahım tez zamanda evlat sevgisini yaşatsın bizlerede inşallah hayırlısı ile..
cnm ne zaman oldun ameliyatını doktora ne zaman gidiceksin bana doktor şubat ayında gel demişti ama ben hemen gitmek istemiorum biraz daha beklemek istiyorumm
ben 31 aralıkta oldum yılbaşında hastanedeydim :)) bende bugün yarin adet olursam gidicem 2. 3. günü işte.. walla ben hemen gitmek istiyorum.. başka yolu yok napıyım artık hayırlısı ile olsun istiyorum..
slm kızlar bende bu ay kısmetse laparaskopi ve histeraskopi olucam buğün adet oldum yarın dr u arıcam tahminen 10 gün sonraya gün verir.2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım 2 defa aşılama oldum olmadı,başka bi dr a gittim benden bu ameliyatları istedi daha önceden kist rüptüründen ameliyat oldum.bu ay bu araştırmalar temiz çıkarsa tüp bebek düşünüyorum inşallah.bende panik atak olduğu için çok korkuyorum netten araştırma yapıyorum görünüş o kadar korkunç değil ama yinede uyuyosun( olan arkadaşlar ne kadar sürüyo,uyandıktan ne zaman sonra çıkıyosunuz? bide benim bi sorunm yok yani sebebsiz infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?