laporoskopi ameliyatı olup hamile kalanlar varmı????

ayy ne kadar güzell benimde bu ikinci ayım inş. olur bu ay peki ameliyattan sonra ne kadar süre ilişki yasağıı koydular yada korunma falan verdilermi cnmm
bu arada allah prensesini sana bağışlasın cnm benimm

ayy ne kadar güzell benimde bu ikinci ayım inş. olur bu ay peki ameliyattan sonra ne kadar süre ilişki yasağıı koydular yada korunma falan verdilermi cnmm
bu arada allah prensesini sana bağışlasın cnm benimm

Sağol cnm,Allah razı olsun..!bize öyle korunma süresi filan vermedi doktorum,zaten aile doktorumuzdu,sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman ilişkiye başlayabilirsiniz dedi,çok şükür 16 kasımdaki ameliyattan sonra 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim..

banada ameliyat olduğum doktor 45 gün ilişki yasağı verdi kendi doktorum 10 gün yeter dedi bende onu dinledim 30 ekimde oldum ameliyat kasımda olmadı bakalım inş. bu ay olur dua et banaa

Merhaba kizlar Bende iki dogumumu Sezeryan ile yapmisdim ondan sonra cok uzun bir Sure korunmadik ve bebek olmadi sonra Doktor lap. Onerdi megerse Sezeryan oldugumdan tikaniklik olmus yani bazen karindan ameliyat geciren yada Sezeryan olan kadinlarda tuplerde tikaniklik olabiliyor . Ve Ben bu ufak uygulamanin ardindan 4 ay sonra hamile kaldim insallah sizlerde en kisa zamanda hamile olursunuz :)

saol cnm cevapladığın için bunları duydukça seviniyorum inş. bende en yakın zamanda kalırım dua edin bana allah sanada evlatlarını bağışlasın cnm

tüp tıkanıklığı olup laporoskopi ameliyatı ile hamile kalanlar varmı???? ben yeni oldum 15 gün oldu merak ediyorum hamile kaln varmı bu ameliyattan sonra

valla canım hem laparoskopi hemde histereskopi oldum. tabi benim oluş amacım farklıydı. rahmimde perde vardı ve o alındı..suan 8 haftalık hamileyim ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ama denediğim ilk aydı..genelliklede duyardım zaten; bu tarz ameliyatlardan sonra yada kürtajdan sonra falan rahim kendini yenilediği için hamile kalmak daha kolay olur die.. benimde oyle oldu....

bu cümle beğenilmezdideeee işte aynı durumdan muzdarip olunca beğendim valla.. ağlancak halime güler oldum :))
ahh cnm o kadar çok ümitlerle oldum ki ameliyatımı ama hala güzel haberler alamadımm bide atraftan boş yere ameliyat oldun laflarını duyunca hepten ayar oluyorumm

cnm ne güzell ben ameliyattan 10 gün sonra denemey başladım 4 aya girdik hala kalmadım hamile artık hayırlısı ben tüplerim tıkalı olduğu için olmuştum laparoskopi

hee bak haklısın bana daha gelmedi o cümle ama en yakın zamanda gelir...bakalım bide doktor kontrolüne başlayalım ne olcak ... Allahım tez zamanda evlat sevgisini yaşatsın bizlerede inşallah hayırlısı ile..

cnm ne zaman oldun ameliyatını doktora ne zaman gidiceksin bana doktor şubat ayında gel demişti ama ben hemen gitmek istemiorum biraz daha beklemek istiyorumm

cnm ne zaman oldun ameliyatını doktora ne zaman gidiceksin bana doktor şubat ayında gel demişti ama ben hemen gitmek istemiorum biraz daha beklemek istiyorumm

ben 31 aralıkta oldum yılbaşında hastanedeydim :)) bende bugün yarin adet olursam gidicem 2. 3. günü işte.. walla ben hemen gitmek istiyorum.. başka yolu yok napıyım artık hayırlısı ile olsun istiyorum..

ben 31 aralıkta oldum yılbaşında hastanedeydim :)) bende bugün yarin adet olursam gidicem 2. 3. günü işte.. walla ben hemen gitmek istiyorum.. başka yolu yok napıyım artık hayırlısı ile olsun istiyorum..

30 ekimde oldum bende ilk adetimden sonra doktora gittim şubata kadar bekliycez dedi o zamana kadar hamile kalmazsan tedavi yapalım dedi ama ben bi kaç ay daha beklemek istiyorum strese girmek istemiyorum hemen bakalım artık bi kaç ay bekliycem hayırlısı olsun

slm kızlar bende bu ay kısmetse laparaskopi ve histeraskopi olucam buğün adet oldum yarın dr u arıcam tahminen 10 gün sonraya gün verir.2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım 2 defa aşılama oldum olmadı,başka bi dr a gittim benden bu ameliyatları istedi daha önceden kist rüptüründen ameliyat oldum.bu ay bu araştırmalar temiz çıkarsa tüp bebek düşünüyorum inşallah.bende panik atak olduğu için çok korkuyorum netten araştırma yapıyorum görünüş o kadar korkunç değil ama yinede uyuyosun ( olan arkadaşlar ne kadar sürüyo,uyandıktan ne zaman sonra çıkıyosunuz? bide benim bi sorunm yok yani sebebsiz infertilite

cnm histeraskopi dediğin heralde rahim filmi o biraz zor ama sen baygın olucaksın heralde o zaman kolay olur ameliyat çok kolay bi ameliyat 45 dkka sürmüş benim ama 3 saate yakın baygın kaldım sanırım narkozu çok vermişler bana ameliyattan sonra ağrım olmadı
ama yemek yemeğe başlayınca çok gazım oldu onu atana kadar baya zorlandım bol bol kayısı ve suyu iç bide elma suyu ameliyattan sonra ben bunlarla gazımı attım bol bol yürü çok yatma yürümek çok iyi gelio dikişlerd allaha şükür sorunum olmadı zaten 3 tane dikişim var karnımda korkulcak bi ameliyat deil yani stres yapma cnm

canım histeraskopi yumurtalara bakılıyo önce bi sıvı veriliyomuş sonra nasıl bi araştırmaysa bilmiyorum.aşılama olmadan önce ben zaten rahim filmi çekilmiştim tüpler açıktı bunu isteyen başka bi dr o yüzden çokta olmak istemiyorum bu ayda erteledim asıl gittiğim dra gittim 3.aşılama olucaktım rapor geç çıkıca için gelecek aya kaldı.tabi bende sevindim o ameliyatları bu ayda olmadım diye:)) hayırlısı artık tüp bebek yaptırmadan önce yapılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…