Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu testi yaptım netten almıştım hatta yanlış çıkma olasılığı yüksek dediler ama doğru çıktı cnmAdetim 1 gun gecti dayanamayo erken gebelik testi yaptim ve silik cizgi cikti klomen kullandm bu ay. Bu marka testi yapan var mi yanlis cikma ihtimali nden korkuyorn normal testte cikmadi çünkü olustu gbi oldu kayboldu deneyimlerinizi paylasr msiniz
Test dogru cikti ama gebelik kimyasaldi malesfPeki ne oldu hamilemisiniz?
Tsekkur ederm. guzel tarafi da bu hamile kalabildgmi ogrenmk hayrlisi olsn insÇok geçmiş olsun...Demekki hamile kalabileyorsunuz...
hamilesinizdır inşallah ❤❤[
bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandım ins hamilelik olur henuz yok :)
Ben yıllardır bu markayı kullanırım. Aylarca ve defalarca yaptığım bir test. Gebelik olmasa silik çizgi çıkarmaz. Bence güvenilir.Adetim 1 gun gecti dayanamayo erken gebelik testi yaptim ve silik cizgi cikti klomen kullandm bu ay. Bu marka testi yapan var mi yanlis cikma ihtimali nden korkuyorn normal testte cikmadi çünkü olustu gbi oldu kayboldu deneyimlerinizi paylasr msiniz
Dgru cikti gebelik varmis ama kimyasal olduBen yıllardır bu markayı kullanırım. Aylarca ve defalarca yaptığım bir test. Gebelik olmasa silik çizgi çıkarmaz. Bence güvenilir.