Yaa hayırla ilerlesin yuvanız inşaAllah kardeşin
Bende 6 senelik evliyim. Ama hala ilk senem gibi hamdolsun
Bir kardeşimize yazdığım belirtileri atayım buraya canım.
"" ""
Öncelikle yumurtlamayı anlayamadım bu ay. Normalde akıntıdan anlardım. Bu ay ara ara yumurtlamaya benzer akıntılar oldu adet bitiminden itibaren.
Adetin 14.günü kasıklarıma sıcaklık yayıldı. Özellikle de geceleri oldu bu. Ama çok fena bir sıcaklıktı. Ertesi günü ellerim uyuşmaya başladı. Ağlama krizlerine girdim. Karnıma ağrılar girdi ve kasılmaya başladı. Geceleri nefesim çok daraldı. Odadan çıkıp hava aldım sürekli.
Adetin 17. ve 18. günleri eski düzenime göre yumurtlama beklediğim tarihlerdi. Ovu testi yaptım ikisinde de pozitif gibiydi. Öncesinde hiç yapmamıştım. Ama sanırım bu günlerden önce gebe kalmışım. Rabbimin hikmeti işte.
Adetin 19. günü ovu testi silik çıktı. Adetin 20.günü çok halsiz düştüm, adet olcak gibi sancı çektim. Belimden karnıma doğru sızı yayıldı. 21. 22. günlerde idrar sonrası kasık ağrım çok oldu. Sonra geçti. Sonra sonra hep adet olcak gibi ara sıra gelen ağrı oldu. 25.günden itibaren ara ara gelen göğüs ağrısı oldu. Ama dokununca ağrımadı ve ağrımıyor. Kendiliğinden bazen sızı girebiliyor.
Ama en belirgin belirtim ağrıların yalnızca gece olmasıydı. Gündüzleri çok iyiydim. Ve normalde adete yakın sıcak basarken, bu defa geceleri içim üşüdü titredim.
Adete 6 gün kala test yaptım negatif çıktı. Adete 4 kala yaptığım test hayali çizgi vardı. Sonraki günler azcık pembe çıktı.
Sormak istediğin bir şey varsa çekinme canımmm. Aldığım notlar bunlardı"" ""