• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAPİTAK EL KREMİ ( TIRNAKLARI GÜÇLENDİRİYO)kullanan varmı

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba arkadaşlar lapitak el kremi kullanan varmı ben bimden aldım geçen gün gerçekten çatlaklara faydası oldu tırnaklarıda güçlendiriyomuş manikür pedikürden sonra iyi oluyomuş yazıyo ama benim tırnaklarım yok yediğim içni :)) :sinifsinif:

LAPıTAK EL BAKIM KREMı

* Uzun süre devam eden nemlendirici etkisiyle ellere ipeksi bir görünüm verir
* ıçeriğindeki E vitaminiyle tırnakları güçlendirerek çatlama ve kırılmalara karşı korumaya yardımcı olur.
* Manikür ve pedikür sonrası kullanım için ideal bir kremdir.
* El ve dirsekteki çatlayan, sertleşen ve nasırlaşan derinin yumuşamasına yardımcı olur.
* Etil alkol ve domuz yağı içermez.

KULLANIMI

* Eller temizlenip kurulandıktan sonra krem cilde yedirilir
* ıstenilen sıklıkta kulanılabilir.

Lapitak Anasayfa

Ben canım p.tesi gittim yediğim tırnaklarıma manikür yaptırdım etleri kestirttim falan sonra flormarın tırnak yiyenler için hızlı uzatan ojesini sürdüm üstüne de bir kat acı oje sürdüm sonrasından da lapitak el kremini sürdüm bu zamana kadar yemiyorum ama hergün ojeleri silip tekrar sürüp krem sürüyorum
yavaş yavaş uzamaya basladılar. Tırnak yemekden kurtuluyorum galibazemuszemus

ben lapıtak ayak kremınden çok memmunum ayagımdakı nasır ve topuklarımdakı çatlaklar kalınlaşma gitti hemde 5 günde ama nasır için bıraz daha fazla kullanmak gerekıyo.kayınbababm şeker hastası ve ayakları çok kuru çatlak kavlaktı onada tavsıye ettım onunkıde kısa bı süre sonra muhteşem oldu önerdiğim için çok teşekkür ettı

ben lapıtak el kremini kullanıyorum manikürümü dışarıda yaptırmadığım için hijyen açısından evde kendim yapıyorum ve sonrasında lapitak kullanıyorum memnunun güsel yani ama çok fazla nemlendirme özelliğine sahip onun için çok az mikatrad sürmek kafiii ii yani kullanmak isteyenlere tavsiye ederim hem maliyet açısından da ii

Bu kremi herkes çok beğeniyor, bende alayım madem.

kesinlikle al ben kullanıyorumve gerçke yorumlarım bunlar ama nemlendirme özlelliği çok fazla az sür derim ben.

tamam canım ozaman mutlaka almalıyım, cildim çok kuru çünkü, teşekkürler :)

benim ayak tırnaklarım kalın biraz bunun bi faydası olurmu... yada bi öneriniz varmı..

Back