Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben labioplasti,hudoplasti ve beyazlatma oldum kendisine. Henüz yirmi birinci günümdeyim yani görüntü hiç anlaşılmıyor o yüzden memnun muyum değil miyim tam bir şey söyleyemiyorum. Ama ameliyat süreci beklediğim kadar zor geçmedi. Sadece geç iyileşiyorum sanırım dikişler düşmedi daha. O nedenle anlaşılmıyor labiaların ne durumda olduğuDaha önce hasan yıldız ameliyat olablar yazabilirler mi? İki doktor vr aklımda ama karar vermek de zorlanıyorum.
Ne kadar ödediniz? Bir sakıncası yoksa ben cok kararsız kaldım bir kac yer vardaMerhaba, ben labioplasti,hudoplasti ve beyazlatma oldum kendisine. Henüz yirmi birinci günümdeyim yani görüntü hiç anlaşılmıyor o yüzden memnun muyum değil miyim tam bir şey söyleyemiyorum. Ama ameliyat süreci beklediğim kadar zor geçmedi. Sadece geç iyileşiyorum sanırım dikişler düşmedi daha. O nedenle anlaşılmıyor labiaların ne durumda olduğu
İki işlem 7.500, beyazlatma da 750ydi. Toplamda 8.250 ödedim işteNe kadar ödediniz? Bir sakıncası yoksa ben cok kararsız kaldım bir kac yer varda
Teşekkürler. Hasan yıldız hakkında iç dudakları tamamen alıyo nerdeyse demişlerde o yüzden biraz korkuttu. Yoksa sürekli bu operasyonları yapan biri arastırdığımda bu doktor cıktı. Beyazlaştma işe yaradı mı?İki işlem 7.500, beyazlatma da 750ydi. Toplamda 8.250 ödedim işte
Yani 3 model gösteriyor boyunu kendin seçiyorsun. Ben orta olanı seçmiştim ama şuan ödemli olduğu için anlamıyorum labiaların etrafındaki etlerde de şişlik oldu biraz çünkü bende. Klitorise müdahale var tabi orası da ayrı şiş. 35-40 günün dolması gerekiyor net bir şey diyebilmek için. Beyazlatma da etkisini 1 ay sonra gösteriyormuş. İlk günler aynıydı hatta biraz daha koyulaşmıştı. Şuan çok daha açık ufak ufak bazı yerlerde kalmış kararmalar sadeceTeşekkürler. Hasan yıldız hakkında iç dudakları tamamen alıyo nerdeyse demişlerde o yüzden biraz korkuttu. Yoksa sürekli bu operasyonları yapan biri arastırdığımda bu doktor cıktı. Beyazlaştma işe yaradı mı?
Teşekkür ederim bilgilendirme için ya orasını düşünüyorum yada bi yer daha var orası bakalım vajinoplasti de yaptıracağımYani 3 model gösteriyor boyunu kendin seçiyorsun. Ben orta olanı seçmiştim ama şuan ödemli olduğu için anlamıyorum labiaların etrafındaki etlerde de şişlik oldu biraz çünkü bende. Klitorise müdahale var tabi orası da ayrı şiş. 35-40 günün dolması gerekiyor net bir şey diyebilmek için. Beyazlatma da etkisini 1 ay sonra gösteriyormuş. İlk günler aynıydı hatta biraz daha koyulaşmıştı. Şuan çok daha açık ufak ufak bazı yerlerde kalmış kararmalar sadece
Rica ederim ne demek. Yani vajinoplasti deneyimim yok onun için bir şey söyleyemiyorum. İstediğiniz gibi olur umarım, tek sıkıntı iyileşme süreciymiş. Yani acı minimum düzeyde ama şeklin oturması için sabır gerekiyor....Teşekkür ederim bilgilendirme için ya orasını düşünüyorum yada bi yer daha var orası bakalım vajinoplasti de yaptıracağım
Ben labioplasti oldum bugun tam 1 hafta oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Saate cok dikkat etmedim ama 45 dk falan sürdü sanırım. 1 - 1.5saat kadar dinlendikten sonra evime gittim. Operasyondan sonra dediklerini eksiksiz uyguladım ve çok iyiyim. Sorunsuz bir süreç geçiriyorum. ( çok şükür). Umarim kendiniz için en dogru karari verirsiniz.Daha önce hasan yıldız ameliyat olablar yazabilirler mi? İki doktor vr aklımda ama karar vermek de zorlanıyorum.
Geçmiş olsun. Sekil olarak tamamen aldıklarını söylüyolar doğrumu ? Sıfıra yakın bırakıyormusBen labioplasti oldum bugun tam 1 hafta oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Saate cok dikkat etmedim ama 45 dk falan sürdü sanırım. 1 - 1.5saat kadar dinlendikten sonra evime gittim. Operasyondan sonra dediklerini eksiksiz uyguladım ve çok iyiyim. Sorunsuz bir süreç geçiriyorum. ( çok şükür). Umarim kendiniz için en dogru karari verirsiniz.
Teşekkür ederim bilgilendirme için ya orasını düşünüyorum yada bi yer daha var orası bakalım vajinoplasti de yaptıracağım
Geçmiş olsun. Sekil olarak tamamen aldıklarını söylüyolar doğrumu ? Sıfıra yakın bırakıyormus
Ameliyat öncesinde ve görüşme sırasında sordu tamamen mi yoksa biraz kalsın mi diye. 3 farkli sekilde yapılıyormuş sanırım ben doğal istedim ona göre yaptı. Tam istediğim şekilde olmuş benim.Geçmiş olsun. Sekil olarak tamamen aldıklarını söylüyolar doğrumu ? Sıfıra yakın bırakıyormus
Saynur yılmaz’a oldum ben 3 hafta önce bir de onu araştırın derim.Teşekkürler. Hasan yıldız hakkında iç dudakları tamamen alıyo nerdeyse demişlerde o yüzden biraz korkuttu. Yoksa sürekli bu operasyonları yapan biri arastırdığımda bu doktor cıktı. Beyazlaştma işe yaradı mı?