Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler birumut. Peki yalnız başıma halledilebilecek bir durum mu acaba refakatci olmazsa olmaz mıcanım 1 gece yatıyosun ertesi gün taburcu ediyolar. eğer gerek görmezlerse akşama bile taburcu ediyolar
canım kişiye göre değişir bu durum refakatci olsa daha iyi olur tabiki. sonda takılı oluyor hemen kalkmıyorsun 1 - 2 saat geçtikten sonra çıkarıyorlar sondayı ve ağrılarında hafifliyor. benim yanımda annem kaldı kalmasada olurmuş zaten hiç ihtiyaç duymadım oda hep uyudu zaten :)Teşekkürler birumut. Peki yalnız başıma halledilebilecek bir durum mu acaba refakatci olmazsa olmaz mı
:) sorunsuz atlatmana sevindim. Sende bebek sahibi olabilmek için mi yaptırdın. Başka bir sorun içinde yapılabiliyor mu bilmiyorum, o yüzden soruyorum.canım kişiye göre değişir bu durum refakatci olsa daha iyi olur tabiki. sonda takılı oluyor hemen kalkmıyorsun 1 - 2 saat geçtikten sonra çıkarıyorlar sondayı ve ağrılarında hafifliyor. benim yanımda annem kaldı kalmasada olurmuş zaten hiç ihtiyaç duymadım oda hep uyudu zaten :)
canım benim tüplerim kapalıydı onun için oldum çok şükür açıldı. sen ne için oluyorsun:) sorunsuz atlatmana sevindim. Sende bebek sahibi olabilmek için mi yaptırdın. Başka bir sorun içinde yapılabiliyor mu bilmiyorum, o yüzden soruyorum.
Bikornuat uterusum varmış. O yüzden ameliyat olmam gerekiyormuş farklı doktorlara sordum hepsi aynı şeyi söyledicanım benim tüplerim kapalıydı onun için oldum çok şükür açıldı. sen ne için oluyorsun
Hastanade yatıp yatmaman sana bağlı biraz da gaz cıkartırsan.
Hımm anladım. Ameliyat sonrası genel durum belli edecek yaniHastanade yatıp yatmaman sana bağlı biraz da gaz cıkartırsan artık cıkabilirsin diyorlar![]()
teşekkürler
ameliyat dediyse uzatmana gerek yok canım biran önce ol korkulacak bişey değil çünkiBikornuat uterusum varmış. O yüzden ameliyat olmam gerekiyormuş farklı doktorlara sordum hepsi aynı şeyi söyledi
Evet canın bende öyle düşünüyorum. Bu ay adet olmayı bekliyorum adet olunca ara dedi doktor. Allah dermansız dert vermesin.ameliyat dediyse uzatmana gerek yok canım biran önce ol korkulacak bişey değil çünki
amin canım. çok şükür çaresi varda uğraşıyoruzEvet canın bende öyle düşünüyorum. Bu ay adet olmayı bekliyorum adet olunca ara dedi doktor. Allah dermansız dert vermesin.
Evet canım iyi olur inşallah. Teşekkürler.amin canım. çok şükür çaresi varda uğraşıyoruz