Laparoskopik histerektomi olanlar hastanede ne kadar yattınız?

ezo888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
190
108
53
37
Kızlar selam laparaskopik histerektomi olanlar hastanede yatmak gerekiyor mu ? Gün içinde taburcu oluyor musunuz?

canım 1 gece yatıyosun ertesi gün taburcu ediyolar. eğer gerek görmezlerse akşama bile taburcu ediyolar

Teşekkürler birumut. Peki yalnız başıma halledilebilecek bir durum mu acaba refakatci olmazsa olmaz mı
canım kişiye göre değişir bu durum refakatci olsa daha iyi olur tabiki. sonda takılı oluyor hemen kalkmıyorsun 1 - 2 saat geçtikten sonra çıkarıyorlar sondayı ve ağrılarında hafifliyor. benim yanımda annem kaldı kalmasada olurmuş zaten hiç ihtiyaç duymadım oda hep uyudu zaten :)

canım kişiye göre değişir bu durum refakatci olsa daha iyi olur tabiki. sonda takılı oluyor hemen kalkmıyorsun 1 - 2 saat geçtikten sonra çıkarıyorlar sondayı ve ağrılarında hafifliyor. benim yanımda annem kaldı kalmasada olurmuş zaten hiç ihtiyaç duymadım oda hep uyudu zaten :)
:) sorunsuz atlatmana sevindim. Sende bebek sahibi olabilmek için mi yaptırdın. Başka bir sorun içinde yapılabiliyor mu bilmiyorum, o yüzden soruyorum.

:) sorunsuz atlatmana sevindim. Sende bebek sahibi olabilmek için mi yaptırdın. Başka bir sorun içinde yapılabiliyor mu bilmiyorum, o yüzden soruyorum.
canım benim tüplerim kapalıydı onun için oldum çok şükür açıldı. sen ne için oluyorsun

Hastanade yatıp yatmaman sana bağlı biraz da gaz cıkartırsan artık cıkabilirsin diyorlar 😊

Back