Laparoskopi ve Histereskopi ameliyatı

Merhaba cok gecmis olsun...acaba miyomdan dolayi mi ameliyat oldunuz
Ben sezeryandan dolayı niş istmosel oluşmuş o yüzden oldum, cok küçükte polip varmış onu da Almıs doktorum, istmosel sezeryan yarasında cep gibi yer olup kan ve sıvı birikimi yaparmış oda hamile kalmaya engel, engel olmasada düşük falan yaparmıs ben o yüzden oldum, ameliyatta hiç bişe yok ama benim bünyeden dolayı genel anestezi yi kaldıramadım

Cok gecmis olsun iyisinizdir insallah...bende de miyom.cokti emar sonucu..35×26×37 mm seklinde .doktor acik ameliyat dedi.kapali ameliaytta iyi degilim dedi.1500 tlye yakin para fakultede ozel doktor...bende kararsoz kaldim acik ameliyat.aldirmazsamda dusuge sebeb

Cok gecmis olsun iyisinizdir insallah...bende de miyom.cokti emar sonucu..35×26×37 mm seklinde .doktor acik ameliyat dedi.kapali ameliaytta iyi degilim dedi.1500 tlye yakin para fakultede ozel doktor...bende kararsoz kaldim acik ameliyat.aldirmazsamda dusuge sebeb
kapalı ameliyat yapan bi doktor bul bence, Kesi, dikiş yok psikolojik olarakta iyi oluyor insan,

Dogru söylüyorsunuz bende tedirginim ve de hic ameliyat olmadim.sonucta kesilecek vesayre Allah nasip.ederse bebekte istiyorum...kapali ameliyatla da aliniyor degil mi ve de boyut olarakta kucukler ama iste buyuyolar.insallah kapali ameliyat ile cozum bulurum canim..rabbim.saglik versin

Dogru söylüyorsunuz bende tedirginim ve de hic ameliyat olmadim.sonucta kesilecek vesayre Allah nasip.ederse bebekte istiyorum...kapali ameliyatla da aliniyor degil mi ve de boyut olarakta kucukler ama iste buyuyolar.insallah kapali ameliyat ile cozum bulurum canim..rabbim.saglik versin
Bende hiç ameliyat olmamıstım ta ki doğum anına kadar, sezeryan oldu doğumum ama bebeğimi kaybettim :KK43: tekrar bebek istediğim için Histereskopi oldum sezeryana bağlı istmosel olmus o yüzden, kapalı ameliyat la illa ki yapılır çünkü benim istmosel karnımda kesi dikiş yerimdeydi oraya kadar rahimden girip düzeltti miyomda Histereskopi ile alınır diye düşünüyorum

Merhaba canim inanin cok uzuldum😒 insallah saglikli guzel bir bebeginiz olur ezanlar okunuyor insallah olur bebeginiz...ne olacagini yasayacaklarimizi hic bilemiyoruz hayirlisi ne ise olur olur insallah.bende tedavimi olup sagligima kavussam evet kapali ameliyat cozum .Allah yardimcimiz olsun vallai

Merhaba canim inanin cok uzuldum😒 insallah saglikli guzel bir bebeginiz olur ezanlar okunuyor insallah olur bebeginiz...ne olacagini yasayacaklarimizi hic bilemiyoruz hayirlisi ne ise olur olur insallah.bende tedavimi olup sagligima kavussam evet kapali ameliyat cozum .Allah yardimcimiz olsun vallai
Allah razı olsun canım allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin, Histereskopi ile miyomları aldırabilirsin

ben tokatta histeroskopi oldum geçen hafta fazlı beye tavsiye ederim
Bende histeroskopi oldum 1 martta ilaç tadavisi verdi mi drunuz birde olmadan önceki şikayetleriniz devam ediyor mu benim polibimi aldı ilaç kullanıyorum şuan hiç sikayetim yok ama ilacı bırakınca yine kahverengi akıntılarım olurmu diye merak ettim haftaya kontrolüm var artık ilacı bıraktırır diye düşünüyorum

Bende histeroskopi oldum 1 martta ilaç tadavisi verdi mi drunuz birde olmadan önceki şikayetleriniz devam ediyor mu benim polibimi aldı ilaç kullanıyorum şuan hiç sikayetim yok ama ilacı bırakınca yine kahverengi akıntılarım olurmu diye merak ettim haftaya kontrolüm var artık ilacı bıraktırır diye düşünüyorum
Geçmiş olsun ilacı neden bırakmadın ki uzun süre olmuş hem seninki doktorun bana yazdığı ilacı ben kullanmadim bile ağrısını çektim ama iyileştin hemen

Geçmiş olsun ilacı neden bırakmadın ki uzun süre olmuş hem seninki doktorun bana yazdığı ilacı ben kullanmadim bile ağrısını çektim ama iyileştin hemen
Histeroskopiden sonra ağrı kesici ve bir kutu antibiyotik verdi ağrı kesiciyi içmedim bende ağrım olmadığı için sonuçlarım da temiz geldi şimdi adetin 10.günü başlayıp 15 gün kullanacağım ilaç yazdı onu kullanıyorum tekrar etmemesi için tedavi uygulucaz dedi adetin 3. Gunu çağırdı hormon testi yapmak için polip hormonlardan kaynaklana biliyormuş

Benim hiç bir sıkıntım yoktu, yeniden hamile kalmak istediğim için doktora gittim muayene sırasında gördü istmoseli, normal muayene de polip yok göremiyorum ama ameliyat sırasında sıvı verip organları büyüteceğiz o sırada görürsem alırım dedi, öyle de olmus cok küçük bi iki tane vardı aldım dedi, ameliyat öncesi antibiyotik kullandım sadece benim herhangi bi akıntı kanama gibi şikayetlerim yoktu, şu an yine ameliyat sonrası antibiyotik ağrı kesici falan kullanıyorum, iki gün sulu kana akıntı oldu ondan sonra bitti, hafif sarımsı bi akıntı var, cumartesi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek, sizede cok geçmiş olsun

Histeroskopiden sonra ağrı kesici ve bir kutu antibiyotik verdi ağrı kesiciyi içmedim bende ağrım olmadığı için sonuçlarım da temiz geldi şimdi adetin 10.günü başlayıp 15 gün kullanacağım ilaç yazdı onu kullanıyorum tekrar etmemesi için tedavi uygulucaz dedi adetin 3. Gunu çağırdı hormon testi yapmak için polip hormonlardan kaynaklana biliyormuş
Antibiyotiğe karşıyım bence en güzeli kendinin doktoru ol hayıt iç birde onu dene çözüm olabilir

Hayıt şifadır dertlere dermandir Allahn mucizesidir
Adet düzensizliğine
Adet sancisinacok ıyi geliyor

İstmoselden dolayı bir kez laparoskopi bir kez histeroskopi oldum tüp bebek tedavisi gördük dondurulmuş embriyom var iyileşebilirsem transfer olucak hepinize şifalar diliyorum

İstmoselden dolayı bir kez laparoskopi bir kez histeroskopi oldum tüp bebek tedavisi gördük dondurulmuş embriyom var iyileşebilirsem transfer olucak hepinize şifalar diliyorum
Geçmiş olsun, Laparoskopi ve histereskopi ikisini de istmosel den dolayı oldunuz, istmosel mi tekrarladı da oldunuz

X