• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi ameliyatı doktor ve hastane yardım

Tüplerini aldırırsan yumurtalik rezervin düşer yumurta veremezsin. Tüp alınır mı hiç.
İyi bi doktor arıyorsanız prof Faruk Buyru ya git.
Bem Ameliyatımı daha uygun bi doktora yaptırdım.
Bence prof Fayru Buyru ya git.
Sakın kendini başka ellerde oynatma. Doktor gibi doktordur Faruk bey.
Yeri şişli key plazada.

Bunu araştırıcam çok çok sağılun.

Bunu araştırıcam çok çok sağılun.
Konuyu detaylı bugün okudum.
Bi kaç sorum olacak.
Sizin bir yumurtalığınız alınmış neden alındı.
İki tüpünüzde de şekil bozukluğu, genişleme vwetıkanıklık mı var?
Rahim filminiz var mı?
Sağ mı sol mu yumurtalık alındı?
Hangi taraftaki yumurtalığınız var ise o taraftaki tüpünüzü kesinlikte rahme en yakın yerden bağlatın.
Benim sol tüpümün yapısı bozuk fakat çok geniş değildi.
İlk ameliyatım öyle olunca gel böyle tüp bebek dene dediler. Denedim tutmadı bu riskide ortadan kaldırmak için oldum tekrar ameliyat.
Fakat benim ilk ameliyatımdaki doktorlar ki yeni doktor olmuş çaylaklar girmis ameliyatıma fakat sizin doktor gibi asla beni riske atacak hiç bir sey yapmamislar.
Kanamayı durdurup kapamislar. Amelîyattan sonrada yanima gelip defalarca hiç bir sekilde yumurtalik rahim ve tüplerini ellemedik dediler.
Gerçektende dokunmamislar ikinci ameliyatından sonra doktor da söyledi dokunmamislar hic birseye bakmislar yapamiyorlar hiç zarar vermemek adina hocalarını çağırıyorlar.
Bu arada tüpün alınmaması gertektiğini
alınırsa yumurtalik rezervinin düşünceğini Prof Faruk Buyru söyledi. Muayeneye gitmiştim. Ki bunu hiç bir doktor bana söylemedi. Bunu duyunca şok oldum.
Ben alin bu tüpü die. Gitmistim.
İster ameliyatını bana ol ister başka doktora kesinlikle baglat aldırma dedi.
Başına gelenlere inan çok üzüldüm.
Yumurtalık kalitesi için de bi antioksidan var.
Biliyorsun bunlar gıda takviyesi biraz pahalilar ama alıp içmeni tavsiye ederim.
Birde folik asit 400 pg her gün iç.

Eklentiler

• IMG-20180119-WA0002.jpg
    IMG-20180119-WA0002.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 110
Bi kaç sorum olacak.
Rahim filminiz var mı?
Hangi taraftaki yumurtalığınız var ise o taraftaki tüpünüzü kesinlikte rahme en yakın yerden bağlatın.
İlk ameliyatım öyle olunca gel böyle tüp bebek dene dediler. Denedim tutmadı bu riskide ortadan kaldırmak için oldum tekrar ameliyat.
Fakat benim ilk ameliyatımdaki doktorlar ki yeni doktor olmuş çaylaklar girmis ameliyatıma fakat sizin doktor gibi asla beni riske atacak hiç bir sey yapmamislar.
Kanamayı durdurup kapamislar. Amelîyattan sonrada yanima gelip defalarca hiç bir sekilde yumurtalik rahim ve tüplerini ellemedik dediler.
Gerçektende dokunmamislar ikinci ameliyatından sonra doktor da söyledi dokunmamislar hic birseye bakmislar yapamiyorlar hiç zarar vermemek adina hocalarını çağırıyorlar.
alınırsa yumurtalik rezervinin düşünceğini Prof Faruk Buyru söyledi. Muayeneye gitmiştim. Ki bunu hiç bir doktor bana söylemedi. Bunu duyunca şok oldum.
Biliyorsun bunlar gıda takviyesi biraz pahalilar ama alıp içmeni tavsiye ederim.

Yumurtalığımdaki (sağ) kisti uğraşıp temizlemek yerine kesip almak kolay gelmiş. Tek yumurtalıkla olurmuş neden dert ediyormuşum. Onun kızıda tek yumurtalıkla anne olmuş. Basit sulu kistmiş benim ameliyata bile gerekmolmadna ilaçla tedavi edilirmiş aslında. Diğer doktorlar epikrize göre öyle dedi.
Tek tüpüm alınmamış raporda alınmış yazıyordu. Hidrosalpenks var. ( sağ)
Diğerinde kısmen genişleme olmuş. (Sol tüp)
Folik asit içiyordum uzun süre. Moral bozuklupundan ek güçlendirecek şeyleri bıraktım.
Sağ tüp alınabilir hidrosalpenks var. Zaten yumurtalığım yok.
Korkum soldan. Napıca diye aptal aptal dolanıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Amin.

Bi kaç sorum olacak.
Rahim filminiz var mı?

Merhaba ilginiz içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Kadın olmak zor. Yine dün gece regli ağrısından uyumadım su torbası ile sabahladım.

Meraba arkadaşlar doktor banada önerdi laparoskopiyi tüplerim kapalı olduğu için ben direk ameliyatı düşünmedim araştırdım olumlu olumsuz yönlerini birçok kişi bu ameliyatı olmuş fakat olumlu olmamış bu aşamaları doğru düzgün düşünmeden karar vermemek lazım doktorlar illaki dediğinde kesin gözüyle bakmayın doğal yollarla oluruna bakın herşeyi veren rabbim dert verip dermansız bırakmaz

Meraba arkadaşlar doktor banada önerdi laparoskopiyi tüplerim kapalı olduğu için ben direk ameliyatı düşünmedim araştırdım olumlu olumsuz yönlerini birçok kişi bu ameliyatı olmuş fakat olumlu olmamış bu aşamaları doğru düzgün düşünmeden karar vermemek lazım doktorlar illaki dediğinde kesin gözüyle bakmayın doğal yollarla oluruna bakın herşeyi veren rabbim dert verip dermansız bırakmaz
Amelîyat olacağım doktor çok önemli, eğer doktor işinin ehli ise sorun yok. Ben ikinci ameliyatımı özelde oldum fakat şöyle, doktorumun anlaşmalı olduğu bi kac hastane var.
Her hastasina gore alt yapisi uygun hastanede yapiyor.
Benim için laparoskopi alt yapısı iyi olan hastanede yaptı.
Amelîyatlarin basarisiz gecmesinin tek nedeni doktorlar.
Ki ben karin zarları yapisik, rahimde karın zarına yapışık, alınması gereken tüpümün de bağırsağıma yapışık olan bir hastayım.
Ameliyatım iki saat sürdü fakat operasyon 1 saatte bittiği gibi ameliyattan sonra asla agrim olmadi.
Hepsini tek tek ayırıp, tüp alınıp, miyom ve kistlerim alındı.
Ameliyattan sonra ilk regl oldum inanilmaz bi degisim var farki fark ediyorum.

Olabilir doktordan doktora fark var evet ama ben bu işi gerçekten yapan uzman eller vardır mutlaka ama ameliyat çok düşünülmesi gereken bi konu ki herkese göre değişir ama ben yinede ameliyatı düşünmedim

Benim ilk ameliyatımda şöyle bi şansım oldu, bunu ikinci ameliyatimda doktorum söylemesi ile öğrendim ameliyatımı yapamayacaklarini anladıkları icin acip kapamışlar sadece.
Neyse tupdeki problemimle tüp bebek dene dedi doktorlar tutma sansi dusuk ama olmaz die bisey yok dediler.
Denedim tutmayinca, bu sefer acikcasi derler ya parayi basıp cok iyi hekime ameliyat oldum.
Riskli bi operasyon değil şöyle bi gerçek var karına laparoskopik girdikleri icin icin neyle karsilasacaklarini bilinmiyor. Sorunsuz bir kisi de olabilir, benim gibi karın zarlari yapisik ise sorunlu bir kişide olabilir.
Doktorumun soyledigi 18/26 yaş arası geçirdiğim enfensiyon sonucu ( ki bu enfeksiyon cok sinsi olur asla belirti vermezmiş ) bu yapışıklıklarin oldugu, ve tüpü verdiği zarar.
Hatta bende baya ilerlemis karaciğerimde yapışmış karin zarina.
Sana söyleyeceğim iyi bi hekime olursan korkma.
Ben ilk ameliyatımda ex oluyormuşum ünitelerce kan baglandi bana.
İkincide korktum ama aradaki farki gördüm.

Benim ilk ameliyatımda şöyle bi şansım oldu, bunu ikinci ameliyatimda doktorum söylemesi ile öğrendim ameliyatımı yapamayacaklarini anladıkları icin acip kapamışlar sadece.
Neyse tupdeki problemimle tüp bebek dene dedi doktorlar tutma sansi dusuk ama olmaz die bisey yok dediler.
Denedim tutmayinca, bu sefer acikcasi derler ya parayi basıp cok iyi hekime ameliyat oldum.
Riskli bi operasyon değil şöyle bi gerçek var karına laparoskopik girdikleri icin icin neyle karsilasacaklarini bilinmiyor. Sorunsuz bir kisi de olabilir, benim gibi karın zarlari yapisik ise sorunlu bir kişide olabilir.
Doktorumun soyledigi 18/26 yaş arası geçirdiğim enfensiyon sonucu ( ki bu enfeksiyon cok sinsi olur asla belirti vermezmiş ) bu yapışıklıklarin oldugu, ve tüpü verdiği zarar.
Hatta bende baya ilerlemis karaciğerimde yapışmış karin zarina.
Sana söyleyeceğim iyi bi hekime olursan korkma.
Ben ilk ameliyatımda ex oluyormuşum ünitelerce kan baglandi bana.
İkincide korktum ama aradaki farki gördüm.
Çok düşünülmesi gereken bi konu fakat olmak istemiyorum güvenilir doktorda bulmak zor ihtimalli yani

Sanada çok geçmiş olsun ben doğal yolla brokoli suyumu içiyorum memnunum hamile kalana kadar doktor görmek istemiyorum

Çok düşünülmesi gereken bi konu fakat olmak istemiyorum güvenilir doktorda bulmak zor ihtimalli yani
Ben öyle düşünmüyorum. İyi doktorlar var fakat maalesef belirli ücretler ödemek gerek.
Ve benim sol tüpüm hidroselpenks di.
Düzelme ihtimali maalesef yok.
Şimdi birde tup bebek denicez. Oda zaten basli basina ayrı bi masraf.
Ben şunu anladım bu ulkede parasız sağlık yok maalesef.
Para varsa doktor var sağlık var.
Cok uğraştım devlette araştırdım ettim senin ameliyatını ben yapacak yetide değilim dendi bana ve bunu söyleyenlerin biri Suleymaniye devlet hastanesi doktoru şener. Açık acik söyledi, valla bi yandan kızdım bi yandanda ben basit bi doktorum seni opere edemem diyerek beni riske atmadı.
Neler yaptım ameliyat olmamak için sogan suları bilmemne otları onlar bunlar.
Valla bizim gibi olan herkese rabbim sifa versin.
Eger şifa doktorda ise de iyi doktorlara gidebilecek maddiyat versin.

Hamile kalamadın mi yani hiç gebelik olusmadimi gerçekten biz gibi olanlara Allahm dermaninida versin hic ummadığımız anda versin bebislerimizi

Ben buraya hsg filmi sonucumu yazsam biraz olsun anlarmısn
Özelden at cnm mesajlar bölümünden anlamam mı, ben kaç kere hsg cekildim araştır arastir. Kac doktora gittim.
Hamile kaldim ama düşükle sonuclandi. Eşimin spermlerinde sorun var benim.
Dogal yolla hamile kalsam hic bu operasyonlara gerek yoktu. Bende aslında büyük sorun yok. Tüp bebek deneyecegimiz icin riskler ortadan kalksin die operasyon oldum.

Ben 1 hafta once oldum cerrahi laparoskobi. Universite hastanesinde 1.100 tl. Fiyatini bende cok arastirdim.kimse yazmamisti yardimci olursam ne mutlu bana

Back