- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
canim merak ediyorum gogsumuzu yerlesfirdimiz baslik kismi varya elastik bir materialmi yoksa plastikmidir acaba sertmi ????Ben kullandım cokda memnun kaldim canım hergun is yerinde iki biberenu doldurup goturuyordum sorun yasamadim ikinci cocugum içinde kullanacam simdi sapasaglam duruyor makina
Iki boyutta başlığı var zaten buyuk ve küçük başlık sert plastik ama etradindaki mavi kalkan biraz daha yumuşakcanim merak ediyorum gogsumuzu yerlesfirdimiz baslik kismi varya elastik bir materialmi yoksa plastikmidir acaba sertmi ????
anladim canim ben ozaman iptal edeyim bu siparisi en iyisi cunki yara yapar sertse kraft pompami hatirliyorum 5 sene onceydi tabi ilk cocugumda baslik elastikdi calisdiginda sanki bebek emiyodu ben yine basligi ole elastik bisey arayayimIki boyutta başlığı var zaten buyuk ve küçük başlık sert plastik ama etradindaki mavi kalkan biraz daha yumuşak
anladim canim ben ozaman iptal edeyim bu siparisi en iyisi cunki yara yapar sertse kraft pompami hatirliyorum 5 sene onceydi tabi ilk cocugumda baslik elastikdi calisdiginda sanki bebek emiyodu ben yine basligi ole elastik bisey arayayimtesekkur ederim canim
Tek göğüs kullandım ben elastik parcası vardı takılan ama ben hiç kullanmadım. Direk plastik kısmını kullandım hiç acıtmadı canımıcanim landinoh cift gogust elrktrikli olandan mi kullandin?lansinohun gogusumuzu icine yerlesdirdigimiz bolumu varya canim elastik bi materialmi yoksa plastikmi sertmi acitiyormu memeyi onu merak ediyorum krafti hatirliyorum kraft easy hic acitmiyodu acaba lansinohda olemi
elastik basligi varmiki canimTek göğüs kullandım ben elastik parcası vardı takılan ama ben hiç kullanmadım. Direk plastik kısmını kullandım hiç acıtmadı canımı
Merhaba,mrb hanimlar aranizda lansinoh cift gogus sut sagma makinasi kullanan varmi siparis verdim ama ikilemde kaldim baya sikayetde okudum tavsiyelerinize ihtiyacim var
Benimkinde vardı. Ama kullanamadım. Plastik parcasu ile daha rahat kullandımelastik basligi varmiki canim