Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir canim ikiz degil ama zaman kazanmak acisindan siparis verdim ama guvenemedim yorumlari okuyunca dedim sizlere danisayim bi fikir alayimBende bakmıştım ona emin olamadım canım ama kullanmadım bilemicem ikiz mi bekliyosun
Çalışıyosun diye mi peki bende alsam mı diye kararsız kaldım ama çoğu kişi alma dedi bana dahayir canim ikiz degil ama zaman kazanmak acisindan siparis verdim ama guvenemedim yorumlari okuyunca dedim sizlere danisayim bi fikir alayim
lansinohu mu alma dediler canim iptalmi etsem siparisi acabaÇalışıyosun diye mi peki bende alsam mı diye kararsız kaldım ama çoğu kişi alma dedi bana da
canim landinoh cift gogust elrktrikli olandan mi kullandin?lansinohun gogusumuzu icine yerlesdirdigimiz bolumu varya canim elastik bi materialmi yoksa plastikmi sertmi acitiyormu memeyi onu merak ediyorum krafti hatirliyorum kraft easy hic acitmiyodu acaba lansinohda olemiBen hem oğlumda hem kızımda kullandım toplam 1bucuk sene kadar. Çokta memnundum. Çekim gücü azaldı. 3.bebekte çalışırsam gerek olursa yine lansinoh alırım
aventin cekim gucy iyi mi memnunmusunBen de kullandım çiftlisini. Açıkçası çok bayılmadım. Avent bak
Avent kullanmadım. Lansinohdan memnun kalmadığım için öyle yazdım. Daha iyi olacağına inanıyorum.aventin cekim gucy iyi mi memnunmusun
Yok genel olarak alma dediler alırsam bende lansinoh düşünüyorumlansinohu mu alma dediler canim iptalmi etsem siparisi acaba