lansinoh sut sagma makinasi hakkinda oneride bulunurmusunuz

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
36
mrb hanimlar aranizda lansinoh cift gogus sut sagma makinasi kullanan varmi siparis verdim ama ikilemde kaldim baya sikayetde okudum tavsiyelerinize ihtiyacim var

Bende bakmıştım ona emin olamadım canım ama kullanmadım bilemicem ikiz mi bekliyosun

Ben teklisini kullaniyordum.Teklisinden de memnundum.Ama cok hassas ki 1 defa yere dustu ve bozuldu.Kuzenim de ayni sekilde bir kere dusurdu ve bozuldu.Dikkatli kullanin siz aman.

hayir canim ikiz degil ama zaman kazanmak acisindan siparis verdim ama guvenemedim yorumlari okuyunca dedim sizlere danisayim bi fikir alayim😊
Çalışıyosun diye mi peki bende alsam mı diye kararsız kaldım ama çoğu kişi alma dedi bana da

ben aslinda ilk bebegimde daha cok kraft kullanmisdim oda cok guzeldi lansinohdan gozum korktu simdidenn bi bilgi olan varsa paylasin lutfen hanimlar

Ben hem oğlumda hem kızımda kullandım toplam 1bucuk sene kadar. Çokta memnundum. Çekim gücü azaldı. 3.bebekte çalışırsam gerek olursa yine lansinoh alırım

lansinoh çok iyi. parçası kaybolduğunda yada bozulduğunda ucuza yedek parçasını alabiliyorsunuz kendi destek sayfalarından. kesinlikle öneririm.
sağması da gayet güzel. benimki tekli kompakt.

Ben hem oğlumda hem kızımda kullandım toplam 1bucuk sene kadar. Çokta memnundum. Çekim gücü azaldı. 3.bebekte çalışırsam gerek olursa yine lansinoh alırım
canim landinoh cift gogust elrktrikli olandan mi kullandin?lansinohun gogusumuzu icine yerlesdirdigimiz bolumu varya canim elastik bi materialmi yoksa plastikmi sertmi acitiyormu memeyi onu merak ediyorum krafti hatirliyorum kraft easy hic acitmiyodu acaba lansinohda olemi

Ben kullandım cokda memnun kaldim canım hergun is yerinde iki biberenu doldurup goturuyordum sorun yasamadim ikinci cocugum içinde kullanacam simdi sapasaglam duruyor makina

X