2 makinem var demiştim.İlk Lansinohu aldım ama göğüs bedenimden dolayı çok sık kullanamadım.kullanılmamış yedek parçaları var garantisi devam ediyor.sağlam.çalışıyor.bebeğim 5 aylıkken emmeyi bıraktı 2. makineyi aldık(ameda) ikisini de düzenli kullanamadım. 90-105 tl arası fiyat düşündüm arkadaşlar. 1 yıl önce ikizi olan başka bir anne 110 tl ye sattı.ben o kadar sık kullanmadım bile.süt pompası alanlara tavsiye benim gibi yapmayın .2 saate bir sağın.ben hata yaptım günde 1 kez sağdım süt biriksin diye.ama ona rağmen bitmedi sütüm.sağ göğsümü hiç emmiyordu ters geliyordu.10 cc çıkıyordu günde.çok moralim bozulmuştu.makineyi 2 gün düzenli kullandım sol göğüsle aynı seviyeye geldi.bir de moral önemli.bol su için sık sık sağın.bebek emdikten sonra sağın depolayın süt salgınız artsın.ne kadar sık kullanırsanız o kadar artacak arkadaşlar.şu an ek gıdaya geçtik pompaya ihtiyaç kalmadı şükür hala sütüm var. bir de bu ürün masaj yapıyorçsağımdan önce 1-2 dk lık masaj yapsın o kadar faydalı oluyor ki acısız sağıyor.kullananların yorumlarını okuyun.
NOT:bir de ben ekstradan büyük göğüse uyumlu huni ve yedek şişeler almıştım.onları da koyacağım içine. bebeğime avent biberon seti ve dr brown gaz yapmayan cam biberon almıştım(büyük boy).her bebek biberon almaz dediler diye farklı 2 model biberon aldım.dr browns u kullanamadı fazla avente alıştı.hediye olarak onu da yollayacağım.30 tl fiyatı piyasada.bizim bebek yararlanamadı başkası yararlansın.yedek emzikleri vb herşeyi piyasada var.ay olarak büyüdüğünde değiştirebilirsiniz..her parçası kaynatılıyor.gaz yapmayan özel bir dizaynı var.
sıfırı 150-200 arası değişiyor fiyatları.en kısa zamanda fotolarını ekleyeceğim.
Özellikleri:
Ödüllü Lansinoh HPA Lanolin Krem’in üreticilerinden anneler içinyepyeni bir ürün daha...
Kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.
ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.
Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.
Her annenin ihtiyacına ve konforuna göre süt sağımı seçenekleri sunar.
Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).
Birçok biberonun iÇine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.
Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.
Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz.
Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak içintasarlanmıştır.
Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.
Kolay okunabilir LCD ekran
İhtiyaca uygun olarak iki farklı çalıştırma seçeneği mevcuttur: Adaptör veya pil (Piller ambalaja dahil değildir).
Bisphenol A içermez.
Küçük,sessiz ve hafiftir.