lanins ve çeyizleri

canım herşey çok güzel gülr gülr kullan ama keşke o borcamlara falan para vermeseydin evlendikten sonra hediye olarak gelecektir zaten çoğu..

aldıklarının hepsi çok güzel kısmetse bende çeyiz hazırlıklarına başlıycam markaları yazman çok hoşuma gitti hepsini çok beğendim, mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanmanı diliyorum.

aldıklarının hepsi çok güzel kısmetse bende çeyiz hazırlıklarına başlıycam markaları yazman çok hoşuma gitti hepsini çok beğendim, mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanmanı diliyorum.

Tesekkur ederim cnm.. Ben topiklere bakarken hep merak ediyorum Bunu nerden almış bunu nerden almış die.. Madem resimleri koyuyorum yazıverim dedim :34:

Herşeyininz çok güzel gerçekten :) Seramik kaplama tencereleri jumbodan mı aldınız? Monettaya benziyor. Ayrıca günlük yemek takımınızı vardı mavi çiçekli onu nerden kaça aldınız? İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :D:nazar:

ayyy çok zevklisin tatlım, herşeye tek tekbayıldım. Mutlu huzurlu günlerde eskitmeyi nasibetsin Allah inşallah

Güle güle kullan canım aldiklarini, çok güzel seçimler yapmışın.
Ağız tadıyla kullanırsın insallah ;)

Herşeyininz çok güzel gerçekten :) Seramik kaplama tencereleri jumbodan mı aldınız? Monettaya benziyor. Ayrıca günlük yemek takımınızı vardı mavi çiçekli onu nerden kaça aldınız? İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :D:nazar:

tesekkur ederim canım.. ewet jumbo yeni bir model resimdekinin aynısı görüntü olarak..Bulamadım bnm aldıklarımı çekince koyucam onlarıda..
Günlük yemek takımım esseden.. ve şu an kampanya var.. bir alana bir bedava.. ama bir takım 4 kişilik..

haa yemek takımının fiyatı da 250 tl..
diğer günlük yemek takımım bernardodan..6 kişilik 245ten 145 tl ye düştü..özel bir kampanya var şu an arkadaşlar..ve çok cici bir takım bence..düşünenler bakabilir

hepsi çok güzel aldıklarının burada markalarıyla beraber paylaşman iyi fikirler verdi öğle aramda nevresim takımı almaya gittim 2 tane ilk çeyizimide almış oldum allah sana aldıklarını güzel ve sağlıklı günmlerde kullanmayı nasip etsin

hepsi çok güzel aldıklarının burada markalarıyla beraber paylaşman iyi fikirler verdi öğle aramda nevresim takımı almaya gittim 2 tane ilk çeyizimide almış oldum allah sana aldıklarını güzel ve sağlıklı günmlerde kullanmayı nasip etsin

çok pardon iki defa msj atış gibi olmuşum :)))))diğer mesajın gitmediğini sanıyordum oysa buralarda yeniyim :)))))))

Back
X