hepsi çok güzel güle güle kullan o su ısıtıcısından bende istiyorum ama bulamadım nette nerde var biliyomusun.
ben ykm den almıştım..boynerde de gördüm..oralara bi bak istersen canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel güle güle kullan o su ısıtıcısından bende istiyorum ama bulamadım nette nerde var biliyomusun.
canım herşey çok güzel gülr gülr kullan ama keşke o borcamlara falan para vermeseydin evlendikten sonra hediye olarak gelecektir zaten çoğu..
aldıklarının hepsi çok güzel kısmetse bende çeyiz hazırlıklarına başlıycam markaları yazman çok hoşuma gitti hepsini çok beğendim, mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanmanı diliyorum.
Herşeyininz çok güzel gerçekten :) Seramik kaplama tencereleri jumbodan mı aldınız? Monettaya benziyor. Ayrıca günlük yemek takımınızı vardı mavi çiçekli onu nerden kaça aldınız? İyi günlerde kullanmanız dileğiyle![]()
hepsi çok güzel aldıklarının burada markalarıyla beraber paylaşman iyi fikirler verdi öğle aramda nevresim takımı almaya gittim 2 tane ilk çeyizimide almış oldum allah sana aldıklarını güzel ve sağlıklı günmlerde kullanmayı nasip etsin
tesekkur ederim.. düğün 20 kasım inşallah.. Daha eksiklerim var.. Al al bitmiyor:97:
kız aynı gun evlenıyrz benımde 20 kasım:)bole 20 kasımda evlenenlerı duyunca cok hosuma gıdıyo cunku bızım gıbı kımse kısın yapmaz dıye dusunuydm :)
güle güle kullan canım hepsi çok ama çooooooooooooook güzeller