lanins ve çeyizleri

kız aynı gun evlenıyrz benımde 20 kasım:) :nazar::nazar::nazar::nazar: bole 20 kasımda evlenenlerı duyunca cok hosuma gıdıyo cunku bızım gıbı kımse kısın yapmaz dıye dusunuydm :)

kasim gelinleriii ben de kasim geliniyim :)) canim herseyin cok guzel gule gule kullann cok begendim:nazar::nazar:

kocanlaa mutlu gunlerinde kullan hepsinii:1::1:

kasim gelinleriii ben de kasim geliniyim :)) canim herseyin cok guzel gule gule kullann cok begendim:nazar::nazar:

kocanlaa mutlu gunlerinde kullan hepsinii:1::1:

Ben de Kasım geliniyim, 13 Kasım benimki de. İnşallah hava güzel olur kızlar :)

Lanins çeyizlerini çok çok beğendim, çok düzenli bir şekilde sunmuşsun ayrıca. Tantitoni renkli bardaklardan ben de aldım iki tane, acaip güzeller :)
Güle güle kullanalım inşallah :)
Önemli gördüğün ne eksik kaldı ?

Ben de Kasım geliniyim, 13 Kasım benimki de. İnşallah hava güzel olur kızlar :)

Lanins çeyizlerini çok çok beğendim, çok düzenli bir şekilde sunmuşsun ayrıca. Tantitoni renkli bardaklardan ben de aldım iki tane, acaip güzeller :)
Güle güle kullanalım inşallah :)
Önemli gördüğün ne eksik kaldı ?

çok güzel benim de kınam 13ünde olacak inşallah Havayı ben de düşünüyorum ins güzel olur.. Renkli bardakları görür görmez aşık oldum takım yaptım :) Kahvaltı takımım, bulaşık makinem, çamaşır makinem, küçük ev aletleri , bornoz takımı ..şimdilik bunlar var sırada.. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:nazar:

o kadar çok eşyamız aynı ki sayamadım ben:) zevklerimiz bezermiş. Güzel günlerde kullan inşallah hepsini...

çok güzel benim de kınam 13ünde olacak inşallah Havayı ben de düşünüyorum ins güzel olur.. Renkli bardakları görür görmez aşık oldum takım yaptım :) Kahvaltı takımım, bulaşık makinem, çamaşır makinem, küçük ev aletleri , bornoz takımı ..şimdilik bunlar var sırada.. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:nazar:

Ben mavi ve pembesini aldım bardakların :)
Bende de sende olanlardan masa örtüsü- peçete takımı, çerez tabakları, yağlık-sirkelik, mutfak önlüğü-eldiveni, mutfak havlusu yok.
Salata kurutucusu, çay seti ve kahvaltı takımı konusunda kararsızım alsam mı almasam mı diye.
Gönlümüzce tamamlarız inşallah :) Tamamlayamasak da canımız sağ olsun artık, huzurumuz- mutluluğumuz eksik olmasın :)

....son aldıklarım ...

Eklentiler

• $Görüntü009.webp
    $Görüntü009.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $Görüntü007.webp
    $Görüntü007.webp
    22 KB · Görüntüleme: 73
  • $Görüntü004.webp
    $Görüntü004.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $Görüntü002.webp