• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olası kıl tüy işleri kızlarrrr

İyi günler diliyorum.Ben de lumea almayı düşünüyorum.Yüz bölgemde yoğun bir şekilde tüy problemim var. Yüz bölgesinde gerçekten etkili mi?
Ben de çok etkili oldu. Özellikle çene. Bıyık biraz daha dirençli. Düzenli bile yapmıyorum. Eskiden 3-4 günde çenededirler çıkıyordu. Şimdi ayda 1 ulema kullanıyorum çok memnunum. 15 bir süper sonuç verir. Tüy yok çoğu Zaman unutuyorum kullanmayı.

Ben de çok etkili oldu. Özellikle çene. Bıyık biraz daha dirençli. Düzenli bile yapmıyorum. Eskiden 3-4 günde çenededirler çıkıyordu. Şimdi ayda 1 ulema kullanıyorum çok memnunum. 15 bir süper sonuç verir. Tüy yok çoğu Zaman unutuyorum kullanmayı.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.İnanır mısınız benim de öyle 3-4 güne almam gerekiyor bu yüzden:( Yorumunuz mutlu etti beni:):)

Merhaba. İlk mesajımı bu konuya yazıorum çünkü ben de bu konuda rahatsızlık çektim. Epilasyon aleti kullanıyorum. Batıklar oluyordu sürekli. İğne felan kullandım ama o zaman da yara oluyor. Tenim beyaz tüylerim de siyah. O yüzden tüylerimi alsam da alınmamış gibi çirkin görünüyordu. Çözümü buldum. Şu anda tertemiz ve bebek gibi yumuşacık :) Çözümü şu, 2-3 günde bir 2 çay bardağı tuz ve 1 çay bardağı toz şekeri karıştırıp duşta bacaklarımıza sürüyoruz. Kuru iken. Sonra da kese ile bacaklarımız az kızarana kadar keseliyoruz. Az acıyor ama amacımız peeling. Ölü deriyi alıyoruz böylece. FAzla kızartmayın tabiki. Özellikle tüylerinizi almadan 1 saat kadar önce yapın sonra tüylerinizi alın. 2 hafta içinde göreceksiniz abtıklar neredeyse yokolmuş :):) Tabi duştan sonra iyice kremleyin yumuşacık olun :)

Back