ben de canım hem de ne nefret...bacaklarımdan şükür epilasyon ile kurtuldum. alexandrite idi makinem. bence lazerde yüz bölgesi dışında en iyisi o... yüz epilatörüne gelince ben bıyık, çene ve çene altında kullanıyorum.tüm yüzüme uygulamadım. küçük tüyleri bile alıyor. biraz pil yiyor ama olsun. beş dakikada hallediyor tüyleri. ben bimeksten aldım. 120 lira mı neydi. aynı ürüne çanta ayna falan da ekleyip 180 civarı bir fiyata da satıyorlar.ben onlara gerek duymadığımdan sadece temizleme fırçası olanı aldım.
bundan iki yıl önce dört seans kadar ıpl lazerle yüzüme lazer yaptırma gafletinde bulundum. gittiğimde orda calısan kız minik uçlu bir trimmerle o bölgedeki tüyleri alıyordu. jilet değil belki ama aynı mantık. dört seans sonunda bir de baktım ki tüyler kalınca cıkıyor o da yetmezmiş gibi çenem renk değiştirmiş, simsiyah olmuş. ve düğün arefesindeydim. ondan sonra ağdanın gözünü seveyim diyerek ona döndüm. ama onu da sürekli yaptıramıyorsun ki.sürekli kuaföre gitmek lazım. Bu alet o anlamda kurtarıcım oldu diyebilirim. burda açılan cok konu var bu ürünle ilgili. istersen bir oku.