- 3 Nisan 2014
- 36.133
- 147.292
- 798
Bende iple aldırıyorum canım ne yapalım mecbur
yalnız ip azdırır.. epilasyon yaptırın kesin çözüm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iple aldırıyorum canım ne yapalım mecbur
en etkilisi diyot ütüleme sistemi
Epilasyonu araştırıyorum şu anda samsun'da yaşıyorum güzel bir yerde başlayacağım inşallahyalnız ip azdırır.. epilasyon yaptırın kesin çözüm..
Lumea ile atış yapmadan önce yüzünüzdeki tüyleri ne ile alıyorsunuzLumea yüzde de çok başarılı.
Epilasyonu araştırıyorum şu anda samsun'da yaşıyorum güzel bir yerde başlayacağım inşallah
Tekrar atış yükleme yapmak gerekiyor diye birşey duymuştum doğru mu canım?Lumea yüzde de çok başarılı.
Yani bilemiyorum ben,m bacaklar biteli 9 ay oldu hiç çıkmadı çıkacak gibi de görünmüyor.Koltuk altı ve genitalde de 5 6 ayda bir rötüş yaptırıyorum onlar da bitti gibi.bu ütülemeden sonra yaptırmayı bırakınca 1 sene kadar sonra tekrar çıkıyormuş doğru mu?
Çok sağol canım artık tek çare lazer ne yapalımcanım hastane olsun.. güzellik merkezlerinin çoğu tırt.. alexsander makine kullanan bir yer bul.. tüylerin siyahmış zaten çabuk biter merak etme..
Yani bilemiyorum ben,m bacaklar biteli 9 ay oldu hiç çıkmadı çıkacak gibi de görünmüyor.Koltuk altı ve genitalde de 5 6 ayda bir rötüş yaptırıyorum onlar da bitti gibi.
Sorunu anlamadım.Tekrar atış yükleme yapmak gerekiyor diye birşey duymuştum doğru mu canım?
İğneli epilasyonu yoğun tüylerde önermiyorlar bir lazer epilasyonla azaltıp sonrasında tek tük kalanları ipneli yaptırsan iyi olabilir canım bence yine sen bilirsn arastırmakta fayda var tabii diot sarı tüyleri ve kızıl tüyleri görüyor diye duymustum bendeya ben kol için düşünüyorum lazer görmüyor dipleri sarı olduğundan o yüzden araştırmıştımda pek olumlu şeyler duymadım kafam karışmıştı baya.. iğnelide çok acı verici birşey:))
Yani belli bir atış yapma sayısı varmış güyaa ve o sayı bitince yeniden atış yükletmek gerekiyormuş gibi birşeyler söylemişti bana satan bayanSorunu anlamadım.
Evet sarı tüylerde pek başarı olmuyor .Kardeşimle aynı yere gidiyoruz o sarıya yakın sonuç alamadı ama siyah ve kalın tüylerde çok iyi sonuçlar alınıyor.ya ben kol için düşünüyorum lazer görmüyor dipleri sarı olduğundan o yüzden araştırmıştımda pek olumlu şeyler duymadım kafam karışmıştı baya.. iğnelide çok acı verici birşey:))
Ay ne kadar güzel yaaBen Laser yaptirdim baya oldu..
Kökten kurtuldum kıldan tüyden:)
İğneli epilasyonu yoğun tüylerde önermiyorlar bir lazer epilasyonla azaltıp sonrasında tek tük kalanları ipneli yaptırsan iyi olabilir canım bence yine sen bilirsn arastırmakta fayda var tabii diot sarı tüyleri ve kızıl tüyleri görüyor diye duymustum bende
Kızlar merhaba bu yüzdeki tüyler ve bacaklarınızdaki batıklara çözüm bulan var mıı? Ayrıca karınca yumurtası yapı kullanan var mı?