• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olası kıl tüy işleri kızlarrrr

Yani bilemiyorum ben,m bacaklar biteli 9 ay oldu hiç çıkmadı çıkacak gibi de görünmüyor.Koltuk altı ve genitalde de 5 6 ayda bir rötüş yaptırıyorum onlar da bitti gibi.

ya ben kol için düşünüyorum lazer görmüyor dipleri sarı olduğundan o yüzden araştırmıştımda pek olumlu şeyler duymadım kafam karışmıştı baya.. iğnelide çok acı verici birşey:))

ya ben kol için düşünüyorum lazer görmüyor dipleri sarı olduğundan o yüzden araştırmıştımda pek olumlu şeyler duymadım kafam karışmıştı baya.. iğnelide çok acı verici birşey:))
İğneli epilasyonu yoğun tüylerde önermiyorlar bir lazer epilasyonla azaltıp sonrasında tek tük kalanları ipneli yaptırsan iyi olabilir canım bence yine sen bilirsn arastırmakta fayda var tabii diot sarı tüyleri ve kızıl tüyleri görüyor diye duymustum bende

Evet sarı tüylerde pek başarı olmuyor .Kardeşimle aynı yere gidiyoruz o sarıya yakın sonuç alamadı ama siyah ve kalın tüylerde çok iyi sonuçlar alınıyor.

Ben Laser yaptirdim baya oldu..
Kökten kurtuldum kıldan tüyden:)

İğneli epilasyonu yoğun tüylerde önermiyorlar bir lazer epilasyonla azaltıp sonrasında tek tük kalanları ipneli yaptırsan iyi olabilir canım bence yine sen bilirsn arastırmakta fayda var tabii diot sarı tüyleri ve kızıl tüyleri görüyor diye duymustum bende

ya aslında bir kere başladım ona ama yandım resmen:) iğneliden daha çok acıtmıştı:) sonrada aynı yerde bir arkadaşım yaptırmıştı o dediki bitmiyor bende ikinciye gitmedim:)
lazer için gösterdim dipleri sarı makine görmez dedi dipler sarı ama uçlar siyah uyuz bir durum:)

Kızlar merhaba bu yüzdeki tüyler ve bacaklarınızdaki batıklara çözüm bulan var mıı? Ayrıca karınca yumurtası yapı kullanan var mı?

Bence İğneli epilasyon çocukluğumdan beri başıma bela olmuş bi durumdu. Herşeyi araştırdım lazer e gittim. Yüzüme ve tüm vücuda gittim evet kalın tüyler için ise yarıyor ama inceler için maalesef. İğneli epilasyon a başladım bir yılı geçti burdan tavsiye ile gitmiştim çok memnunum kesin çözüm zorlu bi süreç olsa da. Tavsiye ederim iyi bir yer bulursanız.

Back