Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yaptırdım çok şükür herhangi bir sıkıntı yok kaşım kirpiğimde simsiyah ve beyaz tenliyim maalesef çokta dikkat çekiyorYüzdeki tüyler için hormon tahlili yaptırdınız mı?
incemi kalın mı bu tüyler inceyse sarartıcı işini görürEvet canım yaptırdım çok şükür herhangi bir sıkıntı yok kaşım kirpiğimde simsiyah ve beyaz tenliyim maalesef çokta dikkat çekiyor
Sarartıcıyı bir kaç defa denedim yüzümde sivilce yaptı canım ama karınca yumurtası yağını duymuştum acaba daha önce kullanan var mıdır? Tüyler alındıktan sonra 4gece yatmadan sürülmesi gerekiyormuş 4 5 ay kullanmak lazımmış. Umarım deneyen birisi yazar hepimiz bilgilenmiş oluruzincemi kalın mı bu tüyler inceyse sarartıcı işini görür
bana o fasafiso geliyo aldırıyo musun yüzünü ağdaylaSarartıcıyı bir kaç defa denedim yüzümde sivilce yaptı canım ama karınca yumurtası yağını duymuştum acaba daha önce kullanan var mıdır? Tüyler alındıktan sonra 4gece yatmadan sürülmesi gerekiyormuş 4 5 ay kullanmak lazımmış. Umarım deneyen birisi yazar hepimiz bilgilenmiş oluruz
Bende iple aldırıyorum canım ne yapalım mecburSürekli alıyorum ne yapayım
Ağda değilde iple aldırıyorum ağda leke iz yapar dedi kuaförümbana o fasafiso geliyo aldırıyo musun yüzünü ağdayla
yani kökten gidiyo e yine olurAğda değilde iple aldırıyorum ağda leke iz yapar dedi kuaförüm
Cihazın adını biliyormuydun canım? Hangi cihazla yaptırmıştın?lazer epilasyon tavsiye ederim bitirme garantili yerler var.ben çok faydasını gördüm.
Vallahi bilmiyorumki sarkıtır ağda falan sıcak kara leke bırakır gibi şeyler söyledi bende korktum denemedm ağdayıda hiçyani kökten gidiyo e yine olur
aynen denemediğğin iyi olmuşVallahi bilmiyorumki sarkıtır ağda falan sıcak kara leke bırakır gibi şeyler söyledi bende korktum denemedm ağdayıda hiç
Cihazın adını biliyormuydun canım? Hangi cihazla yaptırmıştın?
Lazer cihazı gbi birşey sanırım dediğin canım 1yılı doldurduktan sonra atış mı ne yüklemek gerekiyormuş sanırım doğru mu?Ben philips lumea kullanıyorum memnunum