- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Burada sinek çok ilçeden Fırat geçiyor o yüzdenHavalar soğudu sineğin s si kalmadı burda
Bu havada 30 tane sineğn ne işi var mutfakta
Kızlar evet derdim bu. Sineklik yok kapı penceremde. Ve oturduğum yer sinek dolu maalesef. Artık tiksindim.
Tezgah üzerinde yıkanmış tabak bile bulundurmuyorım. Kondığu her yeri çamaşır suyu ile silesim var. O kadar tiksiniyorum. Bana çözüm yolu budur musunuz. Sineklik taktırana kadar ne yapmalıyım..mutgskta sinek ilacı kullansam bir zararı olur mu. Bugün sabah hiç abartmıyorum sadece mutfakta 30 tane vardı. Eşim sabah balkonda sigara içiyor kapısını açık bıraktı muhtemelen ordan girdi. Onunla da kavga edicem zaten. Kaç kere o kapıyı kapalı tut diyorum anlamıyor ya anlamıyor. Allahım sinir oldum......
Aynen bende rahat olamıyorum. İstediğim gibi kapı pencere açamıyorum. Sinirlerim çok bozuk. Canım ben şuan küçük ilçedeyim normal market de kullanabilecek bir. İlaç var mı acaba? Bilen mesaj atabilir. Marka adı vermek yasak sanırımYapı marketlerde cırt cırtlı sineklikler var 5 10 tl civarında falandır. Sineklik taktırana kadar geçici olarak onlardan alabilirsin. Ama sineklik yaptır en kısa zamanda. Ben sineklik olmadan hiç rahat olamıyorum
Canım ilaçları çok bilmiyorum ama dediğimi netten de sipariş verebilirsin diye düşünüyorum. Ölçülerine göre kesip ayarlayabiliyorsun onları.Aynen bende rahat olamıyorum. İstediğim gibi kapı pencere açamıyorum. Sinirlerim çok bozuk. Canım ben şuan küçük ilçedeyim normal market de kullanabilecek bir. İlaç var mı acaba? Bilen mesaj atabilir. Marka adı vermek yasak sanırım
Ahhh ahhh yok mu var tabi o tarz kara sineklerkonu başlığını okuyunca konu sahibi ironi yaparak başlık açmış sandım.hani sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya o bakımdan düşündüm
sineklik takacaksınKızlar evet derdim bu. Sineklik yok kapı penceremde. Ve oturduğum yer sinek dolu maalesef. Artık tiksindim.
Tezgah üzerinde yıkanmış tabak bile bulundurmuyorım. Kondığu her yeri çamaşır suyu ile silesim var. O kadar tiksiniyorum. Bana çözüm yolu budur musunuz. Sineklik taktırana kadar ne yapmalıyım..mutgskta sinek ilacı kullansam bir zararı olur mu. Bugün sabah hiç abartmıyorum sadece mutfakta 30 tane vardı. Eşim sabah balkonda sigara içiyor kapısını açık bıraktı muhtemelen ordan girdi. Onunla da kavga edicem zaten. Kaç kere o kapıyı kapalı tut diyorum anlamıyor ya anlamıyor. Allahım sinir oldum......
Takacağız da idareten birkaç günlüğüne ilaç vs bişeyler var mı kullandığınızsineklik takacaksın
Raid in ürünleri iyi.Ama o kadar çoksa sinek,sineklik taktırmadan kurtulamazsın.Takacağız da idareten birkaç günlüğüne ilaç vs bişeyler var mı kullandığınız
Mutfakta bozuk bir şey var demek ki...benim de mutfağımda ufak sinekler uçuşmaya başladı. sirke deterjan karışımı yaptım koydum ancak fayda etmedi. ne yapılabilir ki başka ?
her yere baktım ancak kaynağı bulamadım bir türlü. Lavabo giderini de temizledim dün akşam bakalım umarım kurtuluruz.Mutfakta bozuk bir şey var demek ki...
Meyve falan olabilir. Her neyse bozuk olan önce onu bulup atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?