Lanet mide bulandırıcı kara sinek

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Kızlar evet derdim bu. Sineklik yok kapı penceremde. Ve oturduğum yer sinek dolu maalesef. Artık tiksindim.
Tezgah üzerinde yıkanmış tabak bile bulundurmuyorım. Kondığu her yeri çamaşır suyu ile silesim var. O kadar tiksiniyorum. Bana çözüm yolu budur musunuz. Sineklik taktırana kadar ne yapmalıyım..mutgskta sinek ilacı kullansam bir zararı olur mu. Bugün sabah hiç abartmıyorum sadece mutfakta 30 tane vardı. Eşim sabah balkonda sigara içiyor kapısını açık bıraktı muhtemelen ordan girdi. Onunla da kavga edicem zaten. Kaç kere o kapıyı kapalı tut diyorum anlamıyor ya anlamıyor. Allahım sinir oldum......

Yapı marketlerde cırt cırtlı sineklikler var 5 10 tl civarında falandır. Sineklik taktırana kadar geçici olarak onlardan alabilirsin. Ama sineklik yaptır en kısa zamanda. Ben sineklik olmadan hiç rahat olamıyorum

Yapı marketlerde cırt cırtlı sineklikler var 5 10 tl civarında falandır. Sineklik taktırana kadar geçici olarak onlardan alabilirsin. Ama sineklik yaptır en kısa zamanda. Ben sineklik olmadan hiç rahat olamıyorum
Aynen bende rahat olamıyorum. İstediğim gibi kapı pencere açamıyorum. Sinirlerim çok bozuk. Canım ben şuan küçük ilçedeyim normal market de kullanabilecek bir. İlaç var mı acaba? Bilen mesaj atabilir. Marka adı vermek yasak sanırım

sineklerin üşüşceği bişey koy bi köşeye, şekerli bişeyler... sinekler üşüşüncede fıslatırsın ilacı, duvarın bi köşesinde olunca ilaç çok yayılmaz sanırım, kapıyı pencereyi de açmıcan başka yapcak bişey yok gibi

konu başlığını okuyunca konu sahibi ironi yaparak başlık açmış sandım.hani sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya o bakımdan düşündüm

Havalar sogudugu için griyolar içeri bitanede bize grmiş sonra üç oldular oda oda geziyolardı eşimde kışı bizle geçircek bunlar dedi 101 den ilaç aldı geldi şuan yok öldüler zannımca

Canım ilaçları çok bilmiyorum ama dediğimi netten de sipariş verebilirsin diye düşünüyorum. Ölçülerine göre kesip ayarlayabiliyorsun onları.

Bi kola şişesini ortadan ikiye kes. Sonra üst kısmı ters çevirip alt kısmın içine sok. dibine de biraz kola koy.
Sinek tuzağı bu, içine girer çıkamazlar.

sineklik takacaksın

Sinekler için bir kap kase bir şey yap
İçine kokulu yiyecekler at
Muz kabuğu olabilir
Üstünü jelatin kapla . bir yerden delik aç
Sineklere tuzak gibi düşün .
Ordan içeri girer ama cikamazlar .
Birikince kapı olduğu gibi at çöpe .
Sineklerde içinde gitmiş olur

benim de mutfağımda ufak sinekler uçuşmaya başladı. sirke deterjan karışımı yaptım koydum ancak fayda etmedi. ne yapılabilir ki başka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…