onu cok yaptim.hatta halen devam ediyorum .ama nereye kadar. turkiyedeyken anneme bir ilac vermislerdi sicak suyun icine koyup otururdu.rahatlatmak amacli. ilk geldigim zaman yirtilma bile oldu. krem ve sicak su sayesinde iyilesti yirtik.ama hemoroid duruyo daha kotu oldu.Aynen dogum yapınca bırak geçmeyi oturamamıştım bile. Sıcak suya oturmak iyi geliyor
Allah yasatmasin .insallah.Gercekten cok zor. heleki yazin sicaginda cok daha kotu .Randevu alicam yine ama randevuyu gec veriyorlar ozamana kadar da arkadslarin onerilerini denicem.Böyle bir sorunum yok çok şükür ama yaşayanların dilinden ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum. Allah şifa versin...
Anneminkini fazla hatirlamiyorum ama teyzemin ne kadar cok kotu oldugunu iyi hatirliyorum acile bile goturmustuk.ilk doktorun yaptigi ameliyat yuzunden. corek otu yagini bulabilirim ama kantoronu sormam lazim hic duymadim burda onu.Lazer daha acısız ve iyilesme süresi kısa diye biliyorum. Annem normal ameliyat oldu iyilesme süresinde tekrarladı.Zor bir dönem geçirdi.Benim hap icimdim bide hergün o dönemde kantoron ve çörek otu yagı sürmüşdüm iyi gelmisdi.
Anneminkini fazla hatirlamiyorum ama teyzemin ne kadar cok kotu oldugunu iyi hatirliyorum acile bile goturmustuk.ilk doktorun yaptigi ameliyat yuzunden. corek otu yagini bulabilirim ama kantoronu sormam lazim hic duymadim burda onu.
kurtuldunuz degil mi.Ne guzel. benim asiri ilerlemis durumda .yillardir cekiyorum.Ben ikisine aktardan almısdım.Bana ne iyi geldi bilmiyor açıkcası hap ve düzenli bunlari yaptim .Damar çatlamasi var demisdi doktor bana
kurtuldunuz degil mi.Ne guzel. benim asiri ilerlemis durumda .yillardir cekiyorum.
Aynen haklisin.cok tesekkur ederim bu arada.Allaha şükür iki senedir yok bir aci... Yememe de dikkat etmedigim halde bir sıkıntı yasamiyor ilac ismi vermek dogrumu bilmiyorum ama doktor tavsiyesi ile bir ilac kullandim ve dedigim yaglari sicak su tedavisinden sonra sürüyordum ama tabi yine doktora danısmakda fayda var
Ne guzel darisi basima insallah. Ben teyzeme sahit olduktan sonra odum patladi resmen. Ben de oyle olursam diye. Lazer yapan yerleri arastiricam30 dakikalık bir operasyonla beni uyutup lazerle yaktılar o kısmı. Ne acı ne bişe yaptırdım. Şükür kurtuldum bu dertten
Gercekten mi.merakla bekliyorum o zaman cevabinizi.uzulme cozumu var hemde ameliyatsiz. bende vardi gecti babamda vardi hemde heryer kan golune donerdi onunda tamamen gecti. musait bi zamnda yarn gun icinde anlaticam yapmaniz gerekeni. suan telefondan giriorum.ama guvenin gececek hemdemasrafsiz
Ne guzel darisi basima insallah. Ben teyzeme sahit olduktan sonra odum patladi resmen. Ben de oyle olursam diye. Lazer yapan yerleri arastiricam
Aynen bizim ailedede var annemde de ameliyat oldular.annemde tamamini almamislar. teyzemde ard arda 2 defa ameliyat oldu o da utaniyodu erkek doktora gitmeye.bayan doktora gitti ve kadin mahvetti teyzemi.(sadece o bayan doktor icin diyorum)10 gun gecti iyilesmedi cok kotulesti bu defa erkek doktora gitti o da belden uyusturdu o sekilde aldi. ondan sonra kurtuldu. Lazer icin de etkili diyolar ama yan etkisi yok mudur? Benim suan ikinci de basladi.cok fena ..
ya ben acıda çayda sevmem nerden çıktı anlmadımkibeni aci ve baharattan oldu.Ayrica ben çay tiryakisiyim kotu etkiliyor.Ama icmeden duramam ki :'(
neymiş ouzulme cozumu var hemde ameliyatsiz. bende vardi gecti babamda vardi hemde heryer kan golune donerdi onunda tamamen gecti. musait bi zamnda yarn gun icinde anlaticam yapmaniz gerekeni. suan telefondan giriorum.ama guvenin gececek hemdemasrafsiz
Aynen haklisin.cok tesekkur ederim bu arada.
Bir özel genel cerrahi Merkezine gittim ben. Ama özel diye değil daha önce devlette çalışan başarılı bir genel cerrah oraya geçmişti ona gittim. Bence doktor ismi araştır. İşinde iyi birine gitmeye çalış canım. Şimdiden geçmiş olsun
Insallah canim .ne yaptiysam gecmedi.mutlaka arastircam lazer icin.burdaki doktorlar iyi olanda var tabiki ama hepsine guvenemiyorum. Arasirip sorusturcam iyice.bir an once kurtulmak istiyorum . Suan metrodayim ve gece hic uyuyamadim onun yuzunden. Ruh gibi geziyorum yaTatlım bu arada lazer bir yan etkisi yok. Bıçak yarası ya da ameliyat değil bu sadece o kısmı yakıyorlar. kan falan yok. Üstüne bitki l bir ilaç verdiyse karıştırıp içiyorum kabızlık oldukça. Hamileler bile kullanabildigi doğal bir ilaç. İncir ve kayısı tozu var içinde. Adı magnezi calsine. Bu arada küçücük çocuklar bile lazerle sünnet ediliyor. Korkma inşallah iyilesirsin kısa surede
Insallah canim.doktor bulana kadar en azindan rahatlamami saglayacaktir.hergun uykusuz kaliyorum. Bugun de oyle.ruh gibi geziyorum biktim vallah.Ne demek canım inş faydalı olur
ya ben acıda çayda sevmem nerden çıktı anlmadımki
Bazilari cok oturmaktan yani hareketsizlikten de olusuyor diyor. Benim izmir tatilinde teyzemin yaptigi bol acili taze fasulye sayesinde olustu.aciyi cok severim ama simdi yiyemiyorum.hele tursu biberi kucuk oluyo ya.onlar daha mahvetti beni. Cikolatayi kolayi bile biraktim nerdeyse.vazgecilmezlerim.ama yaramiyo iste.Benim yengem de bol aci yer ama onda yok.sanirim kisiden kisiye degisiyo bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?