lanet hemoroid belasi

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.811
1.116
333
Bende liseden beri hemoroid var.Tabiki ilk baslarda bilmiyordum ne oldugunu..cok rahatsiz ediyor ozellikle adete yakin donemde.Turkiye'de ameliyat olacaktim ama yurtdisina geldim o sira.Burda da kolay kolay ameliyat etmiyorlar.En sonki doktor dogum yaptiginda gecer dedi . Ben evlilik bile dusunmuyorum kaldi ki dogum. Ne yapmaliyim ilaclar da ise yaramiyor.

Bende de var ve son 2 aydır artık durdurmuyor nasıl ağrıyor ilaçlar fayda etmiyor 8 yıldır cekiyorum...Doktor hamile kalmadan ameliyatını yaptır dedi...Henüz evli değilim...Evlenince yaptırrım diye erteledim ama son zamanlarda çok arttı...
Annem Patlıcanların sapını kaynatıyor.Sabah Akşam 1 bardak içiyorum biraz iyi geliyor...tavsiye ederim...ama kesin çözüm ameliyatmıs....bıktım walla...tuvalete gitmek işkence

Dereotu çok iyi geliyor. Sabah ve akşam yemekten onbes yirmi dakika önce üç dört dal yemelisin üstüne bir bardak su içersin. Eşim de var faydasını gördü Umarım sanada faydalı olur. Geçmiş olsun :)

Bunun çaresi ne ilaçtır ne ameliyat. Beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz ve bol su içmeniz gerekir.

Dogum yapinca gecer diye birsey Yok . Aksine dogum yapinca artar. Kesin cozum de ameliyattir ve ameliyati cook basittir. 8 sene once17 yasindayken ameliyat olmustum ve taaa ki 7 ay once dogum yapana kadar hic karsilasmamistim bu sorunla bir daha.

bendede yeni çıktı acıda sevmem yemem nasıl oldu bilmem
doğum yapınca geçmiyo dahada artıyo

Bende de var çok şükür bu aralar zorlamıyor. Bizim tüm ailede işin tuhafı... Ben en son iki sene önce oldum doktor bitkisel bir hap vermişdi ondan sonra bi da acı hissetmedim...Annem ameliyat oldu ama çözüm değil aklınızda bulunsun...Lazerle yapılan müdahale daha etkiliymiş ... Annemde o hapı kullandı ama ona faydası sadece kullandığı dönemde oldu...

Aynen ve bende yirtilma bile oldu.3 gun oturamadim. Patlicani duymustum denemedim.Incirin iyi geldigini soyleyenler yesil zeytini cegirdegiyle yut diyenler de var. nerdeyse ikinci bile cikicak. Gece cok kotu hele bir de disarda carsiya ciktigim zaman.. gunluk hayatimi cok etkiliyor.tesekkur ederim

cok tesekkur ederim bunu ilk defa duydum. deneyecegim kesinlikle.Bu arada isirgan otunu kaynatip pure seklinde oldugunda onu hemoroide surup bekletmek de geciriyomus.kotu etki eder diye denemedim onu.

Dogum yapinca gecer diye birsey Yok . Aksine dogum yapinca artar. Kesin cozum de ameliyattir ve ameliyati cook basittir. 8 sene once17 yasindayken ameliyat olmustum ve taaa ki 7 ay once dogum yapana kadar hic karsilasmamistim bu sorunla bir daha.
Aynen ama doktor bana bosuna dikis attirma. Dogumda patlarmis .En son gecenlerde randevu aldim gidemedim . Tesekkur ederim.

Dogum yapinca hemoroidin gececegini soyleyen doktor isi birsksin bence.
oyle diyince sasirdim .Soyledim de ama bosuna dikis attirma dedi. dogumda patlarmis. fitil krem ve turkiyede kullandigim turuncu renkli haplarin aynisini verdi . sadce rahatlatti gecirmedi.

Aynen bizim ailedede var annemde de ameliyat oldular.annemde tamamini almamislar. teyzemde ard arda 2 defa ameliyat oldu o da utaniyodu erkek doktora gitmeye.bayan doktora gitti ve kadin mahvetti teyzemi.(sadece o bayan doktor icin diyorum)10 gun gecti iyilesmedi cok kotulesti bu defa erkek doktora gitti o da belden uyusturdu o sekilde aldi. ondan sonra kurtuldu. Lazer icin de etkili diyolar ama yan etkisi yok mudur? Benim suan ikinci de basladi.cok fena ..

Evet arkadaşların dediği gibi doğumdan sonra daha da artar.Doğumdan sonra geçer diyen yanlış biliyo.
haklisiniz.ben doktor oyle diyince ameliyat olmaktan vazgecmistim.gittigi yere kadar artik diye ama suan dayanamiyorum yatamiyorum.biktim yillardir ilac kullanmaktan.farkli bir ilac da vermiyorlar zaten.

Gecmis olsun. Bildigim kadariyla dogum sonrasinda gecmez hatta hamilelikde daha da cekilmez olur. Yani ameliyyat yaptirman lazim.

Böyle bir sorunum yok çok şükür ama yaşayanların dilinden ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum. Allah şifa versin...

Lazer daha acısız ve iyilesme süresi kısa diye biliyorum. Annem normal ameliyat oldu iyilesme süresinde tekrarladı.Zor bir dönem geçirdi.Benim hap icimdim bide hergün o dönemde kantoron ve çörek otu yagı sürmüşdüm iyi gelmisdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…