Bölgesel İncelme Lanaform inceltici kuak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
I

impossible_d

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi impossible_d
merhaba arkadaşlar ben 1.67 boyunda 49 kıloyum iyi kılom hatta zayıf ta sayılabılıırm ama bel çevremde ailede genetık olarak yağlanma gorunuyor yanı azda olsa rahatsız oluyorum
bende lanaform ineltici kuşağı aldım bugun kullanmaya başladım
gerckten bır ıncelme olursa sızlerle paylaşacagım..:)

bu ürünü ben de bu gün sipariş verek istiyordum ama beklemeye karar verdim senden haber beklicem bakalım işe yarayacak mı haber bekliyorum umarım işe yarar çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum gayet zayıf bi insan olmama rağmen karın bölgemde yağlanma problemim var bu kuşak umarım sorunumuzu çözer

kuşağı bugun kullandım iyi gibi terledim ama okdr çok değil .... yağlarım yumşadı gıbı oda terlemeden kaynaklı bırseydır ..:)ama bakalım ttam sonuçlar 2 hfta sonra belli olur..:)

ay bende çok merak ediyorum yaa.. bizim her eve lazım da tanıtılıyor alan çok insan varmış arkadaşım çalışıyor orda hiçte şikayet gelmemiş işe yararmı ki...

galiba ben sonucu bekliyemicem ben de alıcam çünkü havalar ısınıyor ve artık ince kıyafetler ortaya çıkıyor ortaya çıkan sadece ince kıyafetler değil tabiki :) akkoyun karakoyun:)

fiyatı ne kadar bu ürünün bide çok olmamış alalı ama var mı bi değişiklik acaba:uhm::uhm:

nereden alıosunuz bu kemerı arkadaslar?bıde dıyet yada spor fln yapıomusunuz?

ya evet ben bunu hiç düşünmemişim takıp incelicem diye düşünüyorum diyet ve egzersiz gerektirir mi acaba?Telefonla sipariş veriliyo internetten de.Almayı düşünürseniz "gizgiz" numarayı verebilirim.

ben takınca yuruyuş felan yapıyorum ..gözle gorunecek terlemesı var ..:)dedıkleri gıbı sauna etkısı yapıyor .. 3 gündür kullanıyrm harıka bısey ..:)

1 hafta bıle geçmeden bel bölgemde bir duzelme oldu .. gözler gorunecek bır sonuç elde ettim ... 2 ay fln takmnayı duşunuyorm sanırım tam olrk elveda dıyecegım bel bölgeme:)

1 haftada iyiymiş valla :dance: cnm sadece bel bölgesine mi takılıo bu bacak yada sırtta falan da takabiliyor musun

takipteyim kızlar...umarım işe yarar, ben de alıcam gercekten iyi derseniz....

"impossible_d" siz ne şekilde sipariş verdiniz çünkü her ürünün bir taklidi yapıyor yanlış ürün almak istemem

"impossible_d" siz ne şekilde sipariş verdiniz çünkü her ürünün bir taklidi yapıyor yanlış ürün almak istemem
ben hervelazım.com dan sipariş verdim. guvenılır bır sıte sorun yaşayacagını sanmıyorumcokacimcoook

ınanın bende çok buyuk bır etkısı oldu daha bır hfta olmadan bu sonucu almam harıka bırsey...:)3 hfta daha takarsam bu seferde zayıflıktan şikayet edecem galıba:KK66:

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum. fakat merak ettiğim belimize sardığımızda özellikle masa başı çalışanlar için otururken yukardan katlanma kıvrılma oluyormudur? yoksa sarıldığı gibi kalabiliyormu? kullanmakta olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. herkese ideal zayıflamalar. umarım çabalarımız boşa çıkmaz :)

1 hafta bıle geçmeden bel bölgemde bir duzelme oldu .. gözler gorunecek bır sonuç elde ettim ... 2 ay fln takmnayı duşunuyorm sanırım tam olrk elveda dıyecegım bel bölgeme:)

hadi ya o kadar etkili mi gerçektende........şakkıdı
of bende almaya karar verdim galiba....kaydirigubbakcemile
gelişmelerden haberdar et canımyerimseniben

X