- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Sağlamsa kestirmek yerine onarım yapılabilir benim sağlam olsalardı asla kestirmezdim ama malesef hepsi çürükbenimkiler aslında neredeyse tamamı.çok işlem gerekiyor diye korkuyorum. küçükken neredeyse tüm diş sinirlerim alındı, oyzden dişlerim gri, ölüler ama sağlamlar. diş etlerimin kesilip gri dişlerime kaplama yapılması lazım. ama korkuyorum diş etleri buharlaştırılıyormuş ve dişleri de kesiyorlarmış. bunlar beni korkutuyor,
ama renkleri çok kötü, gönül rahatlığıyle gülemiyorum. gri renkliler, yani onarım yapılsa da rengi hep gri kalıyor. ve diş etlerim de büyük onların da kesilmesi lazımSağlamsa kestirmek yerine onarım yapılabilir benim sağlam olsalardı asla kestirmezdim ama malesef hepsi çürük
Ertelemeden bi klinige git konuş canım
Çürük yoksa ve sağlamsa birçok teknikle dişlerini estetik bir görünüme kavuşturabilirler canım yoksa tüm dişlerinin kesilmesi ve kaplama olması zor bir süreç doktorla görüştüğün zaman bunu söyle ben keslmesini istemiyorum de onarım yapsınlar eğer sağlamsa kesmesinler gerçekten dişlerine yazıkama renkleri çok kötü, gönül rahatlığıyle gülemiyorum. gri renkliler, yani onarım yapılsa da rengi hep gri kalıyor. ve diş etlerim de büyük onların da kesilmesi lazımpeki çürük yoksa ve sağlamsa yine dişleri çok mu keserler ? bilgin var mıı kuzum
S serapcan86 kesinlikle arkadaşa katılıyorum canımÇürük yoksa ve sağlamsa birçok teknikle dişlerini estetik bir görünüme kavuşturabilirler canım yoksa tüm dişlerinin kesilmesi ve kaplama olması zor bir süreç doktorla görüştüğün zaman bunu söyle ben keslmesini istemiyorum de onarım yapsınlar eğer sağlamsa kesmesinler gerçekten dişlerine yazık
Ben diş temizlemesi diş çekimi ve dolgular dahil 16 dişi15.000 e yaptırdım. EMAX lamine veneer benimkiler. Ama daha çok yeni benimki , 4 günde bitti Herşey alt dişte sadece 3 dişin (çekilmiş diş var o yüzden orası iyileşene kadar geçici diş kullanacağım. ) işlemi devam ediyor. Doktorumun ismi Elif Betül Dönertaş. Genç bir diş Hekimi; lakin titiz olduğunu gördüm. Ama memnun muyum; ağrım devam edecek mi zaman gösterecek. Tek diyebileceğim eğer kendi dişiniz sağlam ise, hiç yaptırmayın ve özellikle zirkonyumu gerekmedikçe ASLA YAPTIRMAYIN. Lamine de bile dişinizi kesiyorlar , hafif aşındırma dedikleri olay gerçek değil . Ama laminede daha fazla diş minesi bırakılıyor sonuçta, zirkonyumdaki gibi iğne ucu bırakmıyorlar. Taktir yine sizlerin. Diş Hekimi önemli, nazınızın geçtiği diş Hekimi bulun. Ve mutlaka garanti sertifikalı yerlere gidin.Fiyatlar nasıl arkadaşlar?Bende yaptırmayı düşünüyorum dr araştırmasındayım İstanbul'da?
Asla zirkonyum düşünmeyin. Yazık değil mi dişlerinize? Ben 16 dişe EMAX lamine yaptırdığım halde ağrı hissediyorum. Sağlam dişi dibe kadar kestirmek demek rahat konuşmaya bile engel. Allah’ın verdiği gibi olmuyor .Bende on 4 dişimi kestirip zirkonyum düşünüyorum o kadar çok doktor ve o kadar farklı fiyat çıktı ki hangisine güvenip otursam önüne karar veremedim. Yaptıranlar tavsiye de bulunsa keşke.
merhabalarSenin tam olarak hangi dişlerin yapılıcak
Tedavi konusunda korkma biraz ağrılı olur ama değer yani zaten ağrı kesici vs alırsın fiyat konusunda bütçen nedir bilmiyorum ama fiyatlar çok uçuk benim babam dişlerim için arabasını sattı ama 4 dişimi ayakta tutan tek köprü azı dişlerim onlardada apse oluştu okadar para verdim yakın zamanda hepsni çekmek zorunda kalıcaklar çok zor
Bn lamine başına 500€ fiyat aldım ama yaprak natürel lamineFiyatlar nasıl arkadaşlar?Bende yaptırmayı düşünüyorum dr araştırmasındayım İstanbul'da?
Merhaba 2 hafta önce diş etimi kestirdim yani dişleeim küçüktü çok güzel oldu istersen doktorum nişantaşında tuğçe sümerMerhaba, konuyla tam alakalı mı bilmiyorum ama bilen arkadaşlar güzel açıklamışlar, fikir danışmak isterim;
Hayatımda henüz dolgu bile yaptırmadım 26 yaşındayım ciddi diş sıkıntım olmadı henüz.
Ama gülüşümü sevmiyorum diş etlerim çok belli oluyor gülerken sanki bana hoş gelmiyor gülüşüm. Bu bahsedilen işlemler olmadan diş eti düzeltme vs. yapılabiliyor mu? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen?
Bn 500€ fiyat aldım diş başınaFiyatlar nasıl arkadaşlar?Bende yaptırmayı düşünüyorum dr araştırmasındayım İstanbul'da?
MerhabaGaziantepde yaptırdım canım
Sen fiyat sordunmu kliniklere
Yaptırdınız mi siz , bende İstanbul'da doktor arayışındayimFiyatlar nasıl arkadaşlar?Bende yaptırmayı düşünüyorum dr araştırmasındayım İstanbul'da?
Merhaba, nerede yaptırdınız acaba ,ben İstanbul'da bir yer arayisindayimLamineler zirkonlara göre daha maliyetli ve daha hassaslar zirkonyum öneririm benim ön 4 dşim zirkon ve aşırı memnunum
Merhaba , doktorunuz kimdi acaba ve hangi şehir. Çok teşekkürler şimdidenTabiki canım
Ben 2017 temmuzda yaptırdım benim diş etlerim kesildi zaten ön dişlerim rendeden geçilmişti baya ağrılı ve zahmetli oldu ön diş etlerimde kanama durmayınca dikiş atıldı sonra zirkonlar takıldı dolgular vs de çoktu 6bin ödedim ama sen sadece kesim ve kaplama yaptırıcaksan fiyat belki biraz daha düşebilir ama sanmıyorum çünkü fiyatlar acaib yüksek yaptırıcaksın kesinlikle zirkonyum derim Alman markası çünkü hatta 1 ay önce bi hastaneye gittim çürük vardı doktor dişlerini kim yaptıysa harika olmuşlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?