- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Nerede hangi dr acaba ben de yaptiracagimBen lamina yaptırdım bir yıl önce fakültede, biraz daha uygun fiyata yapıyorlar benim de dişlerimde estetik sorun vardi, rengi solmuyor, harika gözüküyor ve asla belli bile olmuyor. Ama ben yaptirdiktan sonra hep sızlama ile yasadim. Yani benim dişlerim saniyorum fazla kesim yapıldığı için sinirlere baskı yapiyor gibi hissediyorum. Onun disinda estetik anlamda cok memnunum.
ortalama aldığınız fiyat nedir acaba ?Bende on 4 dişimi kestirip zirkonyum düşünüyorum o kadar çok doktor ve o kadar farklı fiyat çıktı ki hangisine güvenip otursam önüne karar veremedim. Yaptıranlar tavsiye de bulunsa keşke.
fiyat araştırması yapıyorum sizden bilgi alabilir miyim hangi fiyatlara yaptırdınız ? benim de diş etlerimin kesilmesi gerekiyor sizinle aynı işlem gibi görünüyorCanım benim dişlerim zirkonyum ben lamine istemiştim ama diş etlerimde kesildiği için bana baya maliyetli oldu ama çokk memnunum lamineler daha kibar ama zirkonda onunla yarışıyor için rahat olsun pişman olmazsın İnşalllah istediğin gibi bi sonuç alırsın lamine ve zirkon kaplama zaten çok maliyetli kararma vs olmaz
yasni zirkonlar daha sağlam mı dmek istiyorsunuz ?Lamineler zirkonlara göre daha maliyetli ve daha hassaslar zirkonyum öneririm benim ön 4 dşim zirkon ve aşırı memnunum
Tabiki canımfiyat araştırması yapıyorum sizden bilgi alabilir miyim hangi fiyatlara yaptırdınız ? benim de diş etlerimin kesilmesi gerekiyor sizinle aynı işlem gibi görünüyor
Kesinliklee pişmanda olmazsın hem doğal hem sağlam zaten gülüş tasarımı yapılıyor beraberindeyasni zirkonlar daha sağlam mı dmek istiyorsunuz ?
Kesinliklee pişmanda olmazsın hem doğal hem sağlam zaten gülüş tasarımı yapılıyor beraberinde
[/Qpeki nerde yaptırdınız, ben izmirde yaşıyorum
peki nerde yaptırdınız ? ben izmirde yaşıyorumKesinliklee pişmanda olmazsın hem doğal hem sağlam zaten gülüş tasarımı yapılıyor beraberinde
Gaziantepde yaptırdım canımpeki nerde yaptırdınız ? ben izmirde yaşıyorum
yeni başlıcam araştırmaya, bu sitede yaptıranlar olduğu için özellikle burdan öğrenmek istedim. biraz korkum var kendime üvenip gidip kliniklere fiyat soramıyorum kötü etkileniyorum. ama yaptırmak da zorundayımGaziantepde yaptırdım canım
Sen fiyat sordunmu kliniklere
Senin tam olarak hangi dişlerin yapılıcakyeni başlıcam araştırmaya, bu sitede yaptıranlar olduğu için özellikle burdan öğrenmek istedim. biraz korkum var kendime üvenip gidip kliniklere fiyat soramıyorum kötü etkileniyorum. ama yaptırmak da zorundayım
benimkiler aslında neredeyse tamamı.çok işlem gerekiyor diye korkuyorum. küçükken neredeyse tüm diş sinirlerim alındı, oyzden dişlerim gri, ölüler ama sağlamlar. diş etlerimin kesilip gri dişlerime kaplama yapılması lazım. ama korkuyorum diş etleri buharlaştırılıyormuş ve dişleri de kesiyorlarmış. bunlar beni korkutuyor,Senin tam olarak hangi dişlerin yapılıcak
Tedavi konusunda korkma biraz ağrılı olur ama değer yani zaten ağrı kesici vs alırsın fiyat konusunda bütçen nedir bilmiyorum ama fiyatlar çok uçuk benim babam dişlerim için arabasını sattı ama 4 dişimi ayakta tutan tek köprü azı dişlerim onlardada apse oluştu okadar para verdim yakın zamanda hepsni çekmek zorunda kalıcaklar çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?