Lamine diş yaptıranlardan yardım istiyorum

Hayır ağrı olmaz. Dişin üstünden hafif alınır ve pürüzlü bir yüzey oluşturulur. Daha sonra tırnak inceliğinde yaprak porselenler dişe yapıştırılır.
Siz neden yaptırmak istiyorsunuz? Orjinal dişi korumak her zaman daha tercih edilen bir şeydir.

dün dr. gittim benimde dişlerim sarı renkte neredeyse beyazlatma için gitmiştim lamina önerdi dr. fiyat söyledi toplam 20 dişime 8000euro, ama tedirginim bu kadar para verip kullanamamaktan çekiniyorum birde çatlayabilir diyorlar kararsızım çok

ben 3 yıl önce 5 dişime laminee yaptırmıştım.1;i düşüp durdu.dr en sonunda yapıştırırken kırdı.diğeri düşüp kayboldu.öndekilerden biri de çatladı.bir sürü de para ödemiştim

mrb rozalinda..sende ankaradasın hangi doktora yaptırdın ve kaça mal oldu acaba? benim dişlerimde baya problemli rahay rahat ağzımı aça aça gülmeyi unuttum diyebilirim

Rozalinda bana da mesaj atarmısın Ankara'da kime ysptırdın dişlerini?Şimdiden teşekkürler..

kızlar dişlerim çok sarı olmasada sarı ve önden bı dişime kanal tedavisi yaıldı ve o digerlerınden daha sarı duruyo çok rahatsız oluyorum bende kafaya koydum beyazlattırmasyı yada yaprak porselen yapdırmayı ama ilerde pişmanlık duyacagım bişey olur mu... yanı ne bıleyım beyazlattıgım dişlerim hasar görür falan ? yapdıran arkadaşlar bılgi verımınız bu konuda

Ben pek tavsiye etmiyorum lamine birincisi çok pahalı geçici olarak kullanacağım diş için o kadar para dökmek biraz mantıksız gibi
porselen kullanan insanlar bile yediklerine içtiklerine dikkat ederken bunun en ince yaprak olanını kullananların daha çok dikkat etmesi lazım duyduğuma göre bi kişinin bi dişinden düşmüş ve kırılmış bende lamine düşünmüştüm ama doktorum onun kullanım süresi az ömür boyu bişey istiyorsan zikronyum yaptırmanı tavsiye ederim dedi bi iki üç yıl için bu kadar para verilir mi bilmiyorum o yapraklardan biri düşüp kırılsa tekrar 500 verip yaptırmak zorunda kalınıcak :S

lamine dis dr.lardan duyduguma göre öyle kesip bicmiyorlarmis ana disinize ellemiyorlar

slm kizlar bende lamine dis yaptirmak istiyorum,üst ön dislerim hafif ice dogru bu beni cok rahatsiz ediyor,uzun süre kaliciligi varmi yapan varsa fikrini ögrenmek istiyorum.bide fiyatlari uygunmu en fazla dört disimi yaptirmak istiyorum...

laminenin güzel olduğunu söylüyorlar ama çok hasas olduğunu herşeyi ısırarak yiyemiceni kırılma olasılığının yüksek olduğunu söyleyen doktorlar var

dişçileri araştırmak tek tek görüşmek insanın canını sıkıyor çünkü bazıları farklı şeyler söylüyor haliyle insanın kafası karışıyor

seaangel sen de ankaradasın ve lamina yaptırmak istiyorsun benim gibi sanırım....iyi bi diş hekimi bulursak birbirirmizi bilgilendirelim....yaptıran arkadaşlar buraya tekrar uğramıyorlar...dolayısıyla bize yardımcı olamayacaklar sanırım....rozalinda isimli arkadaş sanırım çok memenunj ankaradaki drundan ama o da hep çevrimdışı.....onun gittiği drun teli ben de var ama tam emin olamadım kendisiyle birebir görüşmeden...istersen özelden yaz...paylaşayım....

Merhana bende laminat dolgu yaptırmak istiyorum ön iki dişime.Drun adını ve adresini biliyorsan paylaşırmısın ? Bende uzun zamandır araştırıyorum bana üniversite hastanesine gitmen gerek dedi bir doktor.Paylaşırsan çok yardımcı olursun.

Bugün ankara gazi üniversitesi hastanesine gittim ve ön iki diş boşluğuma kompozit yaparız dediler ayın 29una randevu verdiler.Birde özel bir kliniğe gittim ordada en ucuzu kompozit kullanmasını bilirsen iyi olur estetik açısındanda çirkin durmuyor ancak senede bir beyazlatmaya gelmen lazım dedi ve 2 dişimi 150 tlye yapabileceğini söyledi.Gazide sigorta ile anlaşmalıymış ancak yinede biz paranın bir kısmını ödüyormuşuz da ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum.Eğer 100 tl gibi bir mevla çıkarsa diğer kliniğe gitmek istiyorum çünkü doktor bey baya güvence verdi ve gaziyede pek güvenemiyorum açıkcası.Ayın 29una beklemek zorundayım ona göre karar vericem nerede yaptıracağımı.Of çok kararsız kaldım.

merhaba. sanırım uzun süredir forumda değilsiniz ama ben yinede şansımı denemek istedim. Bu işlemleri yapan Ankaradaki diş hekiminizin adını verebilir misiniz? Teşekkürler

Bende yeni uye oldum.Yillarca sessiz takip edenlerdendim.Bende kendi yasadigim bazi deneyimleri paylasmak ve bazi konularda yardim almak icin burdayim..Lamine yaptirdim fakat sonuc hicde istedigim gibi olmadi.Aralikli dislerde kesinlikle onermiyorum.Cok buyuk yapiliyor lamineler ve dislek gibi duruyor.Canim saglikli dislerim kesildi bicildi.Sonuc ise husran, gunluk bakimlarini yaptigim halde(fircalamak arti hemen hergun dis teliyle temizlik arti gargara) lamine olan bolgede yani gercek disinizle lamine arasinda biriken onca artik ve bunlarla beslenen bakterilerde cabasi. Arti hayatimda diseti sorunu yasamadim taki lamineler oldukdan sonra onuda yasadim sadece lamine yapilan dislerimde dis eti sorunu oldu..cok sagliksiz bir yontem..Eskisiye donmeyi cok isterdim.Doktoruma tel tedavisi istemistim o beni lamineye yonlerdi.Zira kendisinin uzmanlik alani ortodontri degildi ki para kazanamayacakdi.4 yil surer bilmem ne diye beni caydirdi ve lamineyle tanismis oldum.Sorunu sadece aralikli dis olanlara mutlaka tel tedavisi oneriyorum.Dis renginizdende memnunsaniz saglikli disleri kestirmeyin.Bu islem geri donusumsuz bir islemdir.su anda bunlar sokturup atmak istiyorum ama birkez yaPilinca omur boyu her 15 yil arayla yenilemek gerekiyor.Benim gibi bu hataya dusmeyin diye size yardimci olmak isterim.sorularinizi rahatlikla sorabilirsiniz..keske bir geri donusu olsaydi bu yolun..cok pismanim.hayatimin hatasi diyebiliyorum bu islem icin..

Sevgili arkadaşım senin aadına çok üzüldüm ama bu noktada bence doktorunkabiliyeti devreye giriyor.Sadece ön iki dişime yaptırmama rağmen kocaman kocaman
olmadı dişlerim.Çok da güzel oldular,boyları uzadı,renk ve diş eti uyumu mükemmel.Ne bileyim yani ayrıca en ufak problemde gidebileceğim bir doktorum var.
Senin de madem o kadar problem oldu dişçinin yeni baştan yapması gerekirdi.Bir önceki mesajımda fotoyu görebilirsin.Elma falan ısırmıyorum ben ama alışkanlık hep keserek yerim.
Ama dürüm,ekmek arası döner falan ısırıp yiyorum her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…