Canim sana ozelden mesaj atmistim. ayni problem var bende de. Birileri bilgilendirse ne guzel olurduYani bir yandan da dogal dislerime kiyamiyorum ben. Gidip oylece kestirmek bictirmek cok korkutuyor beni. Rozalinda, bu isin ilerisi icin ne diyor doktorlar sen yaptirmistin?
Sukocum sen tum dislerini mi yaptirdin? Bembeyaz oldu mu :)
benim bir sene oluyor laminate yaptıralı hatta geçiyor bir seneyi...çok çok memnunum toplam 20 dişimi yaptırdım...bazı dişlerim laminate müsait değildi porselen kaplama yapıldı....herşeyi yiyebiliyorum hiçbir sorun yaşamadım...benim dişlerimde aşınma vardı,sızlıyorlardıve renkleri koyuydu...doğru düzgün gülemiyordum...şimdi çok memnunum...yaptırmak isteyen herkese öneririm....
Merhabalar..Bu işlem iki şekilde yapılıyor. Biri dişinin üstüne sadece ön yüzeye yapıştırılarak, diğeride dişi biraz daha küçülterek tümden kaplanarak oluyor. Benim dişlerimde çarpıklık çok olduğu için tümden yapıldı. Kullanım süresi ve ömür açısından soruyorsan canım, ömürlük dedi doktor bana. Ön dişlerimi kullanıyorum, herşeyi ısırabiliyorum, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ben. Burdaki yaptıran arkadaşlardan fikir alarak yaptırdım bende, memnun kaldım.
mrb rozalinda..sende ankaradasın hangi doktora yaptırdın ve kaça mal oldu acaba? benim dişlerimde baya problemli rahay rahat ağzımı aça aça gülmeyi unuttum diyebilirim
Merhabalar, öncelikle size özelden mail attım..Benimde görsel sıkıntım çoktu. Hatta resimlerimide koydum bakabilirsin, toplam 6 tanesi diş lamine oldu, 2 dişimede estetik dolgu ve bütün diş etlerimede pempe estetik yapıldı. Toplam 3000 TL ödedim.
Kesinlikle tavsiye ederim, eskiden gülerken rahatsız oluyordum, şimdi gayet rahatlıkla gülüyorum ve artık resimlerimde hep tebessüm ile dişlerim var :)
cvbın için çok tşkkr ederim rozalında :) bi kaç şey daha sormak istiyorum pembe estetik dediğin olay nedir..bide yanlış anlamadıysam eger sen dişlerine tek tek yaptırmadın kaplama gibi 6 dişi toptan yaptırdın dimi..laminantta tek tek yapılıyo die biliorum yada ben ciddi ciddi araştırmaya yeni başladığım için daha hiç bişey bilmiorum
anladm cnm :) benim ağzım dişim diş etlerim hepsi baya problemli doktora gidince 5 de aşağı çıkamıycamı biliorumparamı birazz daha biriktiriym kesinlikle yaptırıcam en geç bi kaç ay içinde..eleimi kapatmadan ağzımı aça aça gülcem inş :) haberdar ederim mutlaka randevuya gittiğim ilk gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?