Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Laminat parkelerim gri mi akçaagaç mı olmalı ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sweet25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
30
0
42
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var yeni tamamlanmamış ev aldık . Şimdi oturdugum evdeki laminatlarım koyu renkli evet gösterişine diyecek yok evi fazlasıyla zengin gösteriyor fakat tozu kiri ayak izlerine kadar belli ediyor.şimdi öyle bir renk seçmeliyim ki yine pişmanlık yaşamayayım hem gösterişli hemde tozu kiri belli etmeyen bir laminat istiyorum. Evim şahanede gri laminatlar çok modern duruyordu ve tozu kiri belli etmezmiş gibime geliyor yada akçaagaç mı olmalı lütfen kullananlar yada fikir vermek isteyenler acil cevaplarınızı bekliyorum ....

grii yapma akagac yap yada fil dişi yap nekdr acık renk olursa odan hem okdr ferah geniş durur hem mobilyanı gösterir hemde kiri tozu az belli eder canmmm

Cevap verdigin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Gri çok güzel ama kullanışlı olması daha önemli gerçi akçaagaçda çok güzel bir renk diger rengi bilmiyorum netten bir bakayım teşekkür ederim :))

Ben 6 yil akcaagac kullandim. Goruntu cok guzeldi. Ferah duruyor mobilyalarda her renk uyumlu duruyordu. Tek sorun ayda 1 kez tum evi parkeleri cifliyordum. Cif yapincada Defalarca duru suyla siliyordum. Günlük kullanimda cok guzel fakat parkelerin birleşim yerleri kirleniyor ve çok belli oluyordu. Biraz zordu ama cok güzeldi. Koyu renkte kullandim koyu renktede her silmede kurulama yapiyordum. Koyu renklerde deterjan lekesi oluyor. Şimdiki evim ne açık nede koyu ara renk.mat degil hafif parlak . Bu parkede cok rahat ettim ugrastirmiyor. Bu yasadiklarimdan kendi beklentilerinize göre karar verebilirsiniz.

canım bende yeni evlenecem allah nasip ederse mutfağım ve korıdoru erciyes,odalarıda royal meşe yaptıracam fikir olsun sanada

Canım çok açık degilmi royal meşe.yere saç dahi düşse belli eder gibi geliyor ..

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var yeni tamamlanmamış ev aldık . Şimdi oturdugum evdeki laminatlarım koyu renkli evet gösterişine diyecek yok evi fazlasıyla zengin gösteriyor fakat tozu kiri ayak izlerine kadar belli ediyor.şimdi öyle bir renk seçmeliyim ki yine pişmanlık yaşamayayım hem gösterişli hemde tozu kiri belli etmeyen bir laminat istiyorum. Evim şahanede gri laminatlar çok modern duruyordu ve tozu kiri belli etmezmiş gibime geliyor yada akçaagaç mı olmalı lütfen kullananlar yada fikir vermek isteyenler acil cevaplarınızı bekliyorum ....

Merhaba canım bende yeni ev yaptırıyorum bende senin gibi çok kararsız kaldım araştırdım ve sonunda çamsanın elegant meşe olan parkesini döşettim hafif grili beyazlı tonlarda muhteşem oldu hafif kırık beyaz kapılar yaptırdım çok uyumlu tavsiye ederim tercih senin tabiki gözüne ne güzel görünüyorsa onu yaptır.Kolay gelsin güle güle otur.

Elegant meşeye bayıldım canım peki temizligi nasıl ben biraz fazla pimpirikliyimde titizliklik konusunda ...tozu belli edecegini sanmıyırum ama yere düşen kılı tüyü belli ediyormu ???? Benim için hem gösterişli hemde kullanışlı olsun istiyorum arkadaşım...

Canım bende taşınmadım daha ama akçaağaç kadar açık olmadığından tozu tüyü göstereceğini bende sanmıyorum ama şuan bile harika görünüyor ev çok ferah taşınmak için bende sabırsızlanıyorum

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var yeni tamamlanmamış ev aldık . şimdi oturdugum evdeki laminatlarım koyu renkli evet gösterişine diyecek yok evi fazlasıyla zengin gösteriyor fakat tozu kiri ayak izlerine kadar belli ediyor.şimdi öyle bir renk seçmeliyim ki yine pişmanlık yaşamayayım hem gösterişli hemde tozu kiri belli etmeyen bir laminat istiyorum. Evim şahanede gri laminatlar çok modern duruyordu ve tozu kiri belli etmezmiş gibime geliyor yada akçaagaç mı olmalı lütfen kullananlar yada fikir vermek isteyenler acil cevaplarınızı bekliyorum ....

ben de evime yeni naturelmeşe yaptırdımtozu belli etmiyor doğal ve modern duruyortavsiye ederim

arkadaşlar bende royal meşenin derzli olanını seçtim yeni evim için...derzli parke kullanan varmı araları toz tutarm acaba temizliği zor olurmu fkri olan varmı?

$D3200.jpg

canım benimkiler çok açık gri. şu an üzerinde yığınla inşaat pisliği var ama garibim hiç belli etmiyor :) güzel görünüyor bence. benimkinin markası kronotex. ayrıca milimetresi de önemli altına da izolasyon malzemesi serdir.

Son düzenleme:
Var canım ben kullanıyorum. Evimi geçen sene yeniletmiştim, önceki konularda var zaten. Ben olsam kesinlikle yine gri tercih ederdim çünkü akçaağaç tozu ne kadar göstermiyorsa da dökülen saçların hepsinin yeri belli oluyor.( Nereden biliyorsun diyenler olursa da kayınvalidemin komşusu yeni yaptırdı ve ondan gördüm.) Ben gri rengi iyi ki seçmişim diyorum ama senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu yaptır, çünkü ben gri derim senin hoşuna gitmez sonra benden bilme :))))

X