şuanda ön dişlerimden biri çıktı ve yapıştırılması gerek daha dün yapıştırdım bugün yeniden çıktı kimseye tavsiye etmem ....kullanışsız ama doğal görünümü var şiddetle tavsiye etmiyorumberbat kullanışsız..pişman oldum sabahı zor çekicem gidip yapıştırtmak için yapışıcakmıı oda mmuallak tabi
merhaba, ben nişantaşında bir muayenehanede yaptırdım, çok memnunum laminayı yapan protez uzmanıydı ayrıca çevreye göre çok uygun ücrete yapıldı.
herkes çok sıcak ve ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim,
isim vermek doğru olurmu ama tel'i ni verebilirimm
Diş rengim doğal bir beyaz oldu. Ben öle bembeyaz bir diş istemedim, çünkü arka dişlerim görünüyor, onlarla uyumlu olması için doğal bir beyaz oldu, kimse yaptırdığımın farkında bile değil, herkes çok güzel olmuş, sanki kendi dişin gibi dediler..
Sorularına şöyle cevap vereyim. ılk gün lokal anestezi yapıldı. Lazerle diş etlerimi yukarıya çekip düzeltildi. Bu esnada bir acı hissetmiyorsun doğal olarak. Sonrası zaten rontgen, diş kalıbı vs işlemler.. Çok aşırı bir ağrım olmadı çok şükür, doğal olarak diş hassasiyetim var, bir süre daha devam edecekmiş..
Toplam üst 6 dişim lamine oldu, altdaki 2 dişime de estetik dolgu yapıldı, beraberinde dişlerim temizlendi.
Toplam 3000TL ödedim..Lamineler diş başı 250€ ...bana uygun bir fiyata yaptı..
Toplam süre ise herşey kendi içlerinden olduğu için 1 haftada bitti..Dahada erken biterdi, dişimi beğenmedik ilk halini değişmeler oldu, yoksa 4 gün içinde bitecekti..
Evet Ankara Çankayada özel ve donanımlı bir klinikte yaptırdım. Burdan doktor ismi veremiyorum sanırım isterseniz bilgileri özelden atabilirim..
kızlar konyada lamine diş yaptıran varmı. nerde kime yaptırdınız fiyatları nedir.
çok sordum demi.
ön dişimde dolgu var lamine yaptırmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.neler söylersiz.
bende bu işlemi yaptırmak istiyorum.benimde dişlerim aralıklı hem ortadakiler hemde yanlarda var biraz.bu iş için izmirde iyi bir doktor arıyorum bilen var mı acaba aranızda?
Dişlerimden şikayetim renginin sarı oluşu, hassas olması ve de kimi dişlerin köklere yakın yerlerde aşınmış olması.. Bunun için dişlere en az zarar veren yaprak porselen kaplamayı düşünüyordum ama burada kimi hekimlerin önermediğini okudum bir de tabii ki pahalı bir yöntem..
Lazerle beyazlatmayla ilgili de ömür boyu sızlama ve sonradan daha kötü kararma olabileceğini duyduğumdan korkuyorum..
Ne yapmalı, hangi yönteme güvenmeli?
Kızlar tatile az kaldı lütfen yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?