- Konu Sahibi archangelus
-
o soyledıklerını bende cok yaparım amaa ,hava karardıktan sonra tırnak kesmek,camdan bısey sılkelemek falan yapmam cok dıkkat ederımmbilmiyorumki ben tabi o olaydan sonra bir hafta kdr cok korktum ama sonra unuttum aynı devam ettim yine
ben bunu ogrenmez ıse catlarımm cok merak ederım dınlemeyı cok severım bır o kadarda korkarımBen yazardim simdim ama boyle seylerden bahsetmek yasak galibabenimkiler baya ucuk kalir lambanin ev esyasinin yaninda oyuzden korkmayin maddeci yaklasan arkadaslar din inancinizi bilmem ama bunlarin var oldugu gercegi yazilidir ve kanitlarida vardir kizlar hic korkmayin bunlar belki tesaduf belki baska bisey ama sizi korkutmaktan ote gidemez dua edin
Yok kiz sonra adim cinci karabasanci sivriköseye cikarben bunu ogrenmez ıse catlarımm cok merak ederım dınlemeyı cok severım bır o kadarda korkarım
insan kendini izleniyor gibi hissediyor o cok rahatsız edici:)) deniyim ben bu sirke olayını ozmanvışşş :) :) gece uyumayınca rahatsız ediyoruz anlaşılan ...bende gece 2lerde 3lerde duştayım ..durum fena desene :)
bak evini sirkeyle temizledikten sonra bir çay tabağına biraz deniz tuzu veya kaya tuzu serp üzerine de sirke dök..3günde bir değiştir...evin havası çok değişiyor..
ben kucukkende yasadım birseyler ama tabi oyle devamlı degil aman ya bide korkmayın derler ya korkunca birsey olmazmıs oylemi acaba:))Ben yazardim simdim ama boyle seylerden bahsetmek yasak galibabenimkiler baya ucuk kalir lambanin ev esyasinin yaninda oyuzden korkmayin maddeci yaklasan arkadaslar din inancinizi bilmem ama bunlarin var oldugu gercegi yazilidir ve kanitlarida vardir kizlar hic korkmayin bunlar belki tesaduf belki baska bisey ama sizi korkutmaktan ote gidemez dua edin
Bilmiyorumda korkmamak lazim aslinda ama bazen korkmamak elde olmuyor surekli benzeri seyler yasayinca korknuyorsun meesela artik sakin kalabiliyosun sizin korktugunuz seyler vs normal geliyor etkilemiyor ama yine alismadigim bi durum olsun icime korku geliyor dogal olarakben kucukkende yasadım birseyler ama tabi oyle devamlı degil aman ya bide korkmayın derler ya korkunca birsey olmazmıs oylemi acaba:))
sen devamlı yasıyorsun ozaman kotu yaBilmiyorumda korkmamak lazim aslinda ama bazen korkmamak elde olmuyor surekli benzeri seyler yasayinca korknuyorsun meesela artik sakin kalabiliyosun sizin korktugunuz seyler vs normal geliyor etkilemiyor ama yine alismadigim bi durum olsun icime korku geliyor dogal olarak
Orda burda esya bulmadimda ses goruntu tarzi daha cok tipta rem uykusu diye gecen halk arasinda karabasan ama rem uykusu kadar basit olmadigini yasayanlar net anlatir oyuzden o aciklama havada kaliyorsen devamlı yasıyorsun ozaman kotu yaben evde tek kaldıgım zamanlarda sadece bu lamba olayı oldu baska birsey olmadı sık sık olmuyor yani ve hepsininde mantıklı acıklaması yapılabiliyor ama baska bir arkadas yazmıs wc de bıcak bulmak falan bunların acıklamasıda yok senind ebu tarz seyler sanırım
benim sadece lambam acılsın ben razıyım ozaman:) bunlar cok derin seylermişOrda burda esya bulmadimda ses goruntu tarzi daha cok tipta rem uykusu diye gecen halk arasinda karabasan ama rem uykusu kadar basit olmadigini yasayanlar net anlatir oyuzden o aciklama havada kaliyor
Lamba değil ama bizimde televizyon kendi kendine açıldı 2-3 kere yatarken kapatmıştık hem uyduyu hem televizyonu hiçbir sorun yoktu gece bir tuvalete kalktım salondan ışık geliyor ben nasıl korktum anlatamam odaya geçemiyorum gittim kardeşimi uyandırdım eve hırsız girdi salonda el feneri tutuyor diyorum çocuk salona bir girdi televizyon açılmışilk kez o zaman olmuştu bu olay daha sonra yine tekrarladı başkada olmadı,fişler takılı oluyor genelde sinyallerin olduğu yerde sorun varmış. lambanın bulunduğu yerdeki tesisatta bir sorun olabilir.
Yok canım elektrikler kesilmemişti,hatta olaydan sonra direk klimaya baktım elektrikler kesilip gelince klima açılıyor ve ışığı yanıp sönüyor.biz tekrar kapatıncaya kadar ışığı yanıyor.bunun açıklaması şu olmuş olabilir. bazı tv lerkapalı dahi olsa elektrik kesilip geldiğinde kendiliğinden açılıyor. tv böyle bir özelliği varsa ve gece elektrikler gidip gelmişse kendi kendine açılmış olabilir
bunun bir acıklaması varmı lutfen olsungece yatmadan once bir tane ısıgı acık bıraktım hol kısmında..gec yattım 5 gibiydi sonra yedide uyandım hava aydınlanmıstı kapıyım dedim ama bi baktım holde bulunan diger gece lambasıda acılmıs kafamda deli sorular ampulu cıkardım bende ya bu tarz seyler basına gelen varmı nedir bunun acıklaması acaba
Fayanslarda ki alçı kalıntıların temizlemiştir... o kimse unutmuştur :)mutfak bıcagının orda ne işi varhani uyku sersemi desen yok yani nasıl koyucaksın onu oraya
son sahne neydi oyle ya
ah ahh eskiden bizimde kopegimiz vardı oyle rahattımki en ufacık seyi hissederdi o sakinse bende rahattımBizim koltukların altından da koltuk düğmeleri tokalar tek sigaralar hatta paketler hatta bazen izmaritler çıkıyorAykkabılıktaki ayakkabılar evin ortasında oluyor,gecenin bir yarısı faşata fuşata sesler geliyor,sagolsun bunların hepsini biricik pisicanım yapıyor
Tekim bu gece ya okumayım diyorum merakımdan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?