Lambanın kendi kendine yanması

bilmiyorumki ben tabi o olaydan sonra bir hafta kdr cok korktum ama sonra unuttum aynı devam ettim yine
o soyledıklerını bende cok yaparım amaa ,hava karardıktan sonra tırnak kesmek,camdan bısey sılkelemek falan yapmam cok dıkkat ederımm

Ben yazardim simdim ama boyle seylerden bahsetmek yasak galiba benimkiler baya ucuk kalir lambanin ev esyasinin yaninda oyuzden korkmayin maddeci yaklasan arkadaslar din inancinizi bilmem ama bunlarin var oldugu gercegi yazilidir ve kanitlarida vardir kizlar hic korkmayin bunlar belki tesaduf belki baska bisey ama sizi korkutmaktan ote gidemez dua edin

ben bunu ogrenmez ıse catlarımm cok merak ederım dınlemeyı cok severım bır o kadarda korkarım

insan kendini izleniyor gibi hissediyor o cok rahatsız edici:)) deniyim ben bu sirke olayını ozman

ben kucukkende yasadım birseyler ama tabi oyle devamlı degil aman ya bide korkmayın derler ya korkunca birsey olmazmıs oylemi acaba:))

ben kucukkende yasadım birseyler ama tabi oyle devamlı degil aman ya bide korkmayın derler ya korkunca birsey olmazmıs oylemi acaba:))
Bilmiyorumda korkmamak lazim aslinda ama bazen korkmamak elde olmuyor surekli benzeri seyler yasayinca korknuyorsun meesela artik sakin kalabiliyosun sizin korktugunuz seyler vs normal geliyor etkilemiyor ama yine alismadigim bi durum olsun icime korku geliyor dogal olarak

sen devamlı yasıyorsun ozaman kotu ya ben evde tek kaldıgım zamanlarda sadece bu lamba olayı oldu baska birsey olmadı sık sık olmuyor yani ve hepsininde mantıklı acıklaması yapılabiliyor ama baska bir arkadas yazmıs wc de bıcak bulmak falan bunların acıklamasıda yok senind ebu tarz seyler sanırım

Orda burda esya bulmadimda ses goruntu tarzi daha cok tipta rem uykusu diye gecen halk arasinda karabasan ama rem uykusu kadar basit olmadigini yasayanlar net anlatir oyuzden o aciklama havada kaliyor

Orda burda esya bulmadimda ses goruntu tarzi daha cok tipta rem uykusu diye gecen halk arasinda karabasan ama rem uykusu kadar basit olmadigini yasayanlar net anlatir oyuzden o aciklama havada kaliyor
benim sadece lambam acılsın ben razıyım ozaman:) bunlar cok derin seylermiş

bunun açıklaması şu olmuş olabilir. bazı tv lerkapalı dahi olsa elektrik kesilip geldiğinde kendiliğinden açılıyor. tv böyle bir özelliği varsa ve gece elektrikler gidip gelmişse kendi kendine açılmış olabilir

Yok canım elektrikler kesilmemişti,hatta olaydan sonra direk klimaya baktım elektrikler kesilip gelince klima açılıyor ve ışığı yanıp sönüyor.biz tekrar kapatıncaya kadar ışığı yanıyor.

Bizim koltukların altından da koltuk düğmeleri tokalar tek sigaralar hatta paketler hatta bazen izmaritler çıkıyor Aykkabılıktaki ayakkabılar evin ortasında oluyor,gecenin bir yarısı faşata fuşata sesler geliyor,sagolsun bunların hepsini biricik pisicanım yapıyor

Tekim bu gece ya okumayım diyorum merakımdan ölüyorum

ah ahh eskiden bizimde kopegimiz vardı oyle rahattımki en ufacık seyi hissederdi o sakinse bende rahattım

Sitede bu tip konular açılması yasaktır, tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…