- Konu Sahibi archangelus
ya 2 saat fark var arada uykuya dalıcam kalkıcam falan ilmem insallah oyledir tabide :)[/QUOTE
dua okumalı yatmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya 2 saat fark var arada uykuya dalıcam kalkıcam falan ilmem insallah oyledir tabide :)[/QUOTE
dua okumalı yatmalı
benımde bazen ewde farklı esyalar farklı yerlerden cıkıyo ,acaba gercekte boyle seyler varmı kı yaa
bu gece uyku bak bana amaKiyamam sanasinyallerle alakalidir guzelm korkma
![]()
bende ınanırımm bır cok arkadasımdan duymustum boyle seyler tam olarak gormeyıp ama oyle ıbareler anlatırlardı,annem anlatır koyde evlerınde yılan varmıs saclı ama her gece ev halkı yatınca cıkarmıs evın bekcısı derlermıs bızımkıler koy aklı ıste,yatmadan ekmek ,sut falan koyarlarmıs belırlı bır yere sabah kalktıklarında hem ekmek hem sut bıtmıs olurmusvardır Birşeyler...inanırım ben yani...
korkmamak gerekiyor aslında ama işte...
desene bu gecede kk da sabahlıycazbu gece uyku bak bana ama![]()
Sohbet ederiz biseycik olmazbu gece uyku bak bana ama![]()
mutfak bıcagının orda ne işi varvhalla ben bi kere annemdeydim
holdeki ışığı bizde açık bırakıyorduk
sabah baktım kapalı hemde düğmesinden
anneme sordum sen mi kapattın diye yok dedi...eşime sordum bende kapatmadım dedi...sonra yine bir gün
annemin evinde temizlik yapcaz yardıma gittim...annem şaşkın şekilde bak ne buldum wc nin arkasında dedi...mutfak bıçağı...ne işi varsa orda...
yani boyle durumlarda cok sevinirim dublex bir evde oturmuyoruzSohbet ederiz biseycik olmaz![]()
işte...artık nasıl vardıysa oraya...:)mutfak bıcagının orda ne işi varhani uyku sersemi desen yok yani nasıl koyucaksın onu oraya
Korkma canm gelmez tikirti falan vallahi cok dusunursen siyirirsin haaAayani boyle durumlarda cok sevinirim dublex bir evde oturmuyoruzdusunsene yukardan tıkırtı geliyo falan
ev ne kadar kucuk olursa o kadar guzel
![]()
daha oncede benzer durumlar yasadıgımdan dolayı tırsıyomKorkma canm gelmez tikirti falan vallahi cok dusunursen siyirirsin haaAa![]()
korku filmlerindeki sahneler canlandı kafamda birdenişte...artık nasıl vardıysa oraya...:)
Aynı evde mi ?daha oncede benzer durumlar yasadıgımdan dolayı tırsıyom![]()
bızde o tıkırtılardan cok oluyo maasalah ama sebebı bellıdaha oncede benzer durumlar yasadıgımdan dolayı tırsıyom![]()
ehehe olsun aman insan ona bile razı sebebi belli olmayan tıkırtılar olmasın yeterkibızde o tıkırtılardan cok oluyo maasalah ama sebebı bellı![]()
hıc degılse ınsan olduklarını bılıyoruz :)ehehe olsun aman insan ona bile razı sebebi belli olmayan tıkırtılar olmasın yeterki![]()
yok baska evde ama daha once bu işlerle cok hasır nesir biri vardı ben sormadıgım halde bir ortamdayken bana sen geceleri cok oturuyomussun yok işte banyoya giriyomussun geceleri gec yatma gece banyo yapma demişti okdr insanın arasından sadece banaAynı evde mi ?
bilmiyorumki ben tabi o olaydan sonra bir hafta kdr cok korktum ama sonra unuttum aynı devam ettim yinegece oturunca yada banyo yapınca ne oluyormus kı![]()
yok baska evde ama daha once bu işlerle cok hasır nesir biri vardı ben sormadıgım halde bir ortamdayken bana sen geceleri cok oturuyomussun yok işte banyoya giriyomussun geceleri gec yatma gece banyo yapma demişti okdr insanın arasından sadece bana![]()