Lambanın kendi kendine yanması

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
bunun bir acıklaması varmı lutfen olsun gece yatmadan once bir tane ısıgı acık bıraktım hol kısmında..gec yattım 5 gibiydi sonra yedide uyandım hava aydınlanmıstı kapıyım dedim ama bi baktım holde bulunan diger gece lambasıda acılmıs kafamda deli sorular ampulu cıkardım bende ya bu tarz seyler basına gelen varmı nedir bunun acıklaması acaba

Lamba değil ama bizimde televizyon kendi kendine açıldı 2-3 kere yatarken kapatmıştık hem uyduyu hem televizyonu hiçbir sorun yoktu gece bir tuvalete kalktım salondan ışık geliyor ben nasıl korktum anlatamam odaya geçemiyorum gittim kardeşimi uyandırdım eve hırsız girdi salonda el feneri tutuyor diyorum çocuk salona bir girdi televizyon açılmış ilk kez o zaman olmuştu bu olay daha sonra yine tekrarladı başkada olmadı,fişler takılı oluyor genelde sinyallerin olduğu yerde sorun varmış.lambanın bulunduğu yerdeki tesisatta bir sorun olabilir.

aman oda kotuymus ya uyanıyorsun ve televizyon acık insanın aklına farklı seyler geliyor ya ampulu cıkardım yarın takılı bulursam evi terkedicem

bızım ewdede garıp bır sekılde yatak odasındakı gardrop camında ızler olusuyo sankı bırılerı elını surmus gıbı

Fiziki bir ortamdayız. Bence, bu olaya gereksiz anlamlar yüklemeyin fazla... Aklınızı kaçırırsınız.

kızlar yaw çok komiksiniz
sen açmışsındır lambayı unutmuşsundur
her zaman full uyanık ruh haliyle gezmiyoruz ki dalgın zamanına gelmiştir

Fiziki bir ortamdayız. Bence, bu olaya gereksiz anlamlar yüklemeyin fazla... Aklınızı kaçırırsınız.
o yuzden yazdım hani basına gelen varmı bir acıklaması falan varmıdır diye cunku lamba acılmıs gidip dugmesinden kapattım o enteresan geldi bana

ya bide ısık kırmızı loş bir ısık benmi actım diye dusunuyorum ama o kısım yok hatırlamıyorum
gece uykuda yapmıs olmayasın ,bende onceden uykulu halde mesaj atma hastalıgı vardı bı gun bır arkadasa yazmısım 'altınlar bende gerek yok ' dıye :)

vhalla ben bi kere annemdeydim
holdeki ışığı bizde açık bırakıyorduk
sabah baktım kapalı hemde düğmesinden
anneme sordum sen mi kapattın diye yok dedi...eşime sordum bende kapatmadım dedi...sonra yine bir gün
annemin evinde temizlik yapcaz yardıma gittim...annem şaşkın şekilde bak ne buldum wc nin arkasında dedi...mutfak bıçağı...ne işi varsa orda...

benımde bazen ewde farklı esyalar farklı yerlerden cıkıyo ,acaba gercekte boyle seyler varmı kı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…