- Konu Sahibi oykuozgunehir
-
lamaze tırtıl 30 tl lamaze küp 30 tl lamaze tavus kuşu 30 tl lamaze kumaş kitap 30 tl lamaze bileklik çıngıraklı 15 tl lamaze çorap çıngıraklı 15 tl çorap ve bileklik beraber alınırsa takım olarak 25 tl oyuncaklar kullanılmamıştır.
Merhaba,
Çorap ve bileklik fiyatlarında biraz inerseniz almayı duşunuyorum ...neden dersenız birkaç haftadır nette buna benzer ürünler bakıyorum ki bu ürünüde bir çok sitede gördüm aynı fiyata... sizinkide hiç kullanılmamış ama sonuçta ikinci el( kargo ücretinide eklediğimizde normal sıfır fiyatından dha yüksek olucak (tabiiki karar verecek olan sizsiniz yinede bi düşünün derim..
merhaba
elimde kullanılmış olanları 15 tl den verebilirim ama sıfır olanlarda indirim yapamam yarın her ikisininde resmini eklerim siz karar verirsiniz
Resimleri eklerseniz görmek isterim
resimlerini koyabilir misiniz ?
buraya resim ekleyemedim email nizi verirseniz oraya yollayabilirimresim koyabilir misiniz acaba ?
buraya resim eklemeyi beceremedim neyazıkki email adresinizi veririseniz oraya yollayabilirim
buraya resim ekleyemedim email nizi verirseniz oraya yollayabilirim
buraya resim ekleyemedim neyazıkki email adresinizi verirseniz oraya yollayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?