- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Haha keramet bakirda degil once yarsmalarda gorduk:) senin tarif niye yoh:)Eyvahlar olsun bu sefer bakır a lahmacun koymuş
Bittik biz bittik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha keramet bakirda degil once yarsmalarda gorduk:) senin tarif niye yoh:)Eyvahlar olsun bu sefer bakır a lahmacun koymuş
Bittik biz bittik
Tesekkur ederim canisi:)Yine bakirlar yine güzel sunumlar yine dehsetulvahsetler
Ellerine sağlık canmm çok güzel görünüyor
Tesekkur ederim hayatim:)Hanımlarımız çok hamaratli ne kadar lezzetli görünüyorlar ellerinize sağlık başarılar diliyorum
Sanada basarilar abloss:)):)Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Iste sorunda orda lahmacunun saati olmaz:)) gece gunduz her turlu:))Hayir ama ya gece gece lahmancun mu gordum ben
Ellerine saglik canim hic tostta yapmadim ama bayag baygag olmus
Bende hayır yok sanırım bu aralar hiç işin rast gitmiyor tontrikoHaha keramet bakirda degil once yarsmalarda gorduk:) senin tarif niye yoh:)
Noldu kiz hayir olsun? 1-2 gun vaktin var daha gerciBende hayır yok sanırım bu aralar hiç işin rast gitmiyor tontriko
etmaaaIste sorunda orda lahmacunun saati olmaz:)) gece gunduz her turlu:))
Yok yok:) benim tost makinamda bi tel var bosluk oluyo tost makinasinin alti ve ustu arasinda:) yani uzerine basmiyor tost makinasi ama ust isisiyla ustude guzel pisiyor boylelikle:)
Tesekkur ederim:))Lahmacun candir :)
Basarilar
Tesekkur ederim:)Ellerine sağlık lahmacun candır :)
Başarılar diliyorum
Sagol canim aynen harika birsey bencede:))Off lahmacun ya dunyanin 8ci harikasi resmenellerine saglik canim
Tesekkur ederim:)Eline saglik canim basarilar
Ahh ahh kötü oldu bu. Üzüldüm valla. Denemek isterdim. Tost makinemde öyle özellik yok malesef. Merakta ettim o telin duruşunu özelden veya buraya foto ekleyebilir misiniz ?Yok yok:) benim tost makinamda bi tel var bosluk oluyo tost makinasinin alti ve ustu arasinda:) yani uzerine basmiyor tost makinasi ama ust isisiyla ustude guzel pisiyor boylelikle:)
Tamam cekerim canimAhh ahh kötü oldu bu. Üzüldüm valla. Denemek isterdim. Tost makinemde öyle özellik yok malesef. Merakta ettim o telin duruşunu özelden veya buraya foto ekleyebilir misiniz ?