- 11 Ekim 2007
- 259
- 4
- 641
- 35
- Konu Sahibi Blackqueen89
Kızlar haberlerde izledim şok oldum lahana yağı ile 1 ayda 4 beden inceliniyormuş :1shok:lahana yağını incelmek için kullanan oldu mu?nerden bulunabilir?:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm cevabını bekliyoruz umarım aktarlarda vardır ama pahalı birşeydir artık tvde de çıktı ya baya ünlü oldu :roflol:arkadaşlar bende şimdi onu izledim ve bende hemen netin başına geldim:) aslında yarın fırsatım olursa açık aktarda bulabilirsem sormayı düşünüyorum.:))))ve hmen yazarım:))keşkeeeeee öle bişey olsa
arkadasım bende aldım keten tohumuyagından şişesi çok kucuk nasıl oluyo da 3 yemek kasıgı kullanıyoruz birgün yetmez okadar ki küçük şise lütfen açık bi cevap yazilac degil kaliba turcesi ketentohumuyagi 23 gunde tam 4 sise kulandi gb falan var sabah kalkinca 4 corba kasi yagsiz yogurt 3 corba kasi o yagdan icine koyarak yedi ve her iki saate bunu tekrarladi medobizma 60% daha hizli calisiyor ve 2 litere su icti normal yemek yedi yani diyeet degil herseyden yedi ama her yemen icine yada pisirikene o ketentohumyagi kulandi ve bu sayede cok wcye cikartiyor ve bunda bir zarari olmadini da biliyorum cunku dogal yag vucuddaki yaglari yaktini zaten biliyordum ama bana irenc geldi bu yag bir kere denedim gercekten wcye fazlasidan daha cok cikartiyor barsaklara cok iy geliyormus ama midem kabul etmedi tadi tuaf geldi bana ama gercekten ise yariyor