- Konu Sahibi Blackqueen89
-
arkadaşlar ramazan ayı geliyor nasıl kullanacaz acaba spor yapmadan sürsek sabah akşam yararı olurmu sizce
arkadaslar merhaba. lahana yagını mısır carsısından bulmanız mumkun ordakı aktarlarda var. problemlı bolgeye 5-10 dk kadar masaj yaparak uyguluyorsunuz ve strec fılm ıle sarıyorsunuz yaklasık olarak 2 saat maksımum 3 saat uzerımde tutuyordum sonrada soguk suyla dayanamam dıyorsanız ılık suyla dus alıyorsunuz. duzenlı olarak kullnıldıgı takdırde sıkılasma ve ıncelmeyı aynada cok rahat farkedeceksınız ben kullandım tavsıye edıroum))[/QUOTarkadaşım peki hareket etmeye gerek varmı
sonuç ne oldu canımslm kızlar bugünden itibaren lahana yağı kullanmaya başlıyorum... ben kilo verdim doğumdan sonra 64düm şuan 53.5 kiloyum ama göbeğim var... göbek bölgem 83 cm... hergün azda olsa mekik çekmeye çalışıcam... ve pazartesi günleri tekrar ölçümü alıp yazıcam... en azından hem benim için motive olur hemde başlamak isteyen arkadaşlara fikir olur...
yağı kullananlara bir sorum olacak. her sürüşünüzden 2 saat sonra o bölgeyi yıkıyormusunuz? yoksa cilt yağı emdiği için yıkamaya gerek yok mu? ben sabah akşam kullanmayı düşündüğüm için günde 2 kere duşa girmek biraz zahmetli geldi açıkçasıyağların üzerinde de masaj şeklinde uygulayın yazıyor sadece, yıkayın fln demiyor ama.. siz nasıl uyguluyorsunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?