Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende deniycem bunu problemim bolgesel (gobek) eritmek istiyorum sogan kuru cok guzel kilo verdiriyor fakat
bu kez lahana kurunu yapicam okudugum kadariyla gobek eritmek icin iyi bir yontemmis:44:
benim bugün 6. günüm ve başladığım günden beri 1buçuk kilo verdim hafif bir diyetle :)) diyetsiz hiçbir şeyin etkisi olmaz neticede.. ama lahana kürünün etkisi olduğundan eminim. ayrıca limon sıktığım için tadı da çok kötü olmuyor bakalım kaç kilo gidecek 3 haftada. sen soğan kürünü denemiş miydin ve kilo verebilmiş miydin? o nasıl uygulanıyor peki?
evet bencede diyetsiz olmaz lahana suyunun tadi nasil peki???
bu arada ben sogan kurunu baska birsey icin denedim fakat inanilmaz odemi falan aliyor ozellikle bel gobek bolgemi 15 gunde eritmisti
sonra biraktim 15 gunde vala herhalde 3,5 - 4 kilo vermistim tamda hatirlayamadim simdi....
ama lahana suyunda simdi aklim yarin basliyim diyorum,,,,,
Kokusu biraz rahatsız ediyor ama tadı öyle abartılacak kadar kötü değil. Limon sıkıldığı için limon suyu gibi bi tadı oluyo:) Her gün taze olarak hazırlıyorum sabahtan. Sabah aç karnına ve akşam yemekten en az 2 saat sonra içiyorum. Bakalım şimdilik süper gidiyo 1 haftada 1buçuk kilo verdiysem 3 haftalık kürü düşünemiyorum:)) soğan kürünün tadı nasıldı peki?
3 gündür bu kürü yapıyorum gerçekten çok faydalı,bende açlık hissi olmuyor..