merhaba benli hangi tarifi yaptın merak ettim yaz lütfeeeeen
merhaba arkadaslar ,bende bugun basladim ,lahana suyuna ,insallah fayda gorurum..zararini duyan bilen var mi..ben arastirdim bulamadin..bide fayda goren arkadaslar ac karnina mi ictiniz tok karnina mi..ben ac karnina icemedim sabah tok karnina ictim ,bisey farkediyomu ..
sevgili benli kaç kilo verdin bu lahana çorbası sayesinde?bende kapuska yapıp yiyorum inşallah bi fayda eder.
tam olarak neler yedin canımbiraz ayrıntılı anlatırmısın
teşekkürler şimdiden
Ben bır haftalık seruvenı bıtırdım
Sımdı ıkıncı haftaya basladım gunde 1 bardak ıcıyorum
yani yarım lt su bir günde biter ikinci gün bi daha mı kaynatıyoz
merhaba hanımlar.bugün çok sevinçliyim sizinle de paylaşmak istedim.ben lahana suyunu yaptım ve ilk haftasını bitirdim.bununla birlikte hergün yürüyüşümü yaptım ve yediklerime çok dikkat ettim.akşam 6 tan sonra hiçbişey yemedim.ve bu sabah tartıldım 3 kilo vermişim sevinçten tartıyı öpcektim nerdeyse:)zaten farkediyodum verdiğimi rakam olarak da görünce daha çok sevindim.size tavsiyem tadı kötü demeyin hemen başlayın.ben bu güne kadar neler denedim.kilo vermeye değer bence tadı ne olursa olsun.eğer ben yapabildiysem herkes yapabilir.3 gün ara veriyorum bugünden itibaren tabi sporuma devam ederek ve yediklerime dikkat ederek.bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?