Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bacummmmm ya hakkaten ölü gelin olacaksın Allah gecinden versin kaydirigubbakcemile3

Deli misin anacım ye gitsin, anaaa canından kıymetli mi. Allahın gücüne gider verdiği vücuda bu kadar eziyet ediyorsun diye, aç aç kilo mu verilirmiş sağlıksız sağlıksızzz. Ye her şeyden kararınca bak nasıl kilo veriyorsun. a.s.

ölüyorum lan:S bayıldım bugun:S annem demediği lafı bırakmadı.. zaten gurbette yiyemiosun bari buraya geldğinde benim yemeklerimden ye falan dedi:S haklı da kadın.. serum falan taktılar.. 1200kalorilik bi diyet yapıcam.. bu böle olmıcak:S

annen haklı tatilde ye bari canım ya=/ hem bayılmışsın bak yazık bünyene.ben çok yedim bu bayram eve geldim diye, yakında diyet gerekecek galiba :KK70::KK70: ama ben lahana sevmem pff =/

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz mannak mısınnnnnnnnn :eek:klava: sana dikkat et dedik o kadar, kilon mu önemli sağlığın mı :mymeka:

Geçmiş olsun bitanemm a.s.

bu diyete başlamamın 3.günü.Mercimek çorbası gibi hayal edip ictim:)tartıda 2kilo vermişim gbi gözüküyor ama görünüşümde hiç bir değişiklik yok..nerden gitmiş olabilir diye düşünüyorum ama yok herşey aynı gıdığım bile yerli yerinde..off hayal gücüm degisti artık hiçbir çorbayı içemicem gibi geliyor..sizce devam edip sonucu beklemeli miyim?

saolun canlarım.. diyetisyene gittim ben.. kadın ölcüyo butun degerlerim ve kilom normal cıkıyo ama ben zayıf olmak istiyorm.. ayrıca bu corbaya corba demeye bin şahit lazım.. hayatımda gördüğüm en iğrenc seydi.. nasıl midem bulandı anlatamam... lahanayı ve havuçları bol suda haşlayıp suyunu içmek üstüne de lahananın yapraklarından ve havucun tanelerinden yemek cok cok daha iyi.. cok fena bşiy bu corba söyliyim size.

ya içindeki bütün sebzeleri çok seviyorum ama karışınca çok iğrenç bişey oldu köpeğime veriyorum ekmekle karıştırıp bi baakrmışım köpeğim incecik olmuş hahaha :)

bidaha denicem ama bu sefer braz farklı.. lahanaları dogradım kalın kalın.. içine havuc dogradım kalın kalın.. maydonoz attım.. ve de bol su.. suyunu içip sebzeleri yicem.. işe yarar mı sizce

kızlar bu diyetin ikinci gününde sebze yenmesi gerekiyo çiğmi pişirebilirmiyiz acaba ve hangi sebzeler?? bilgisi olanvarsa cvp yazabilirmiiiiii???

ben bu diyetin 2.günündeim ama bgn regl oldum diyete dewam edersem bi sorun olmas di mi??

slm arkadaşlar daha evvel aynı soruyu sordum ama cvp alamadım:KK43: emzirirken bu diyeti uygulayan varmı aranızda???birde ilaç alırken kullanmanın sakıncası vermı?lütfen cvp verin...Şimdiden teşekkürler

benım bıldıgım emzirirken zayıflamaya yardımcı hıcbır dıyeti yapmamak gerekır sutten cocuga gecıyormus.

arkadşlar ben yaptım bu diyeti öle hep bunu yemedm amaa 3,5 kilo verdm 2 günde sonrasında da içmedmm:SS

bende bu çorbadan bi düdüklü tencere yaptım 3 gün önce...yaptığım akşam 2 tabak yedim sabaha kadar uyuyamadım başım döndü midem bulandı ölücem zannettim...ama ben tiroit hastasıyım ve bana laha türleri yasak..öylece çöpe döktüm çorbayı...şimdi bol sebze ve meyve ağırlıklı bi diyet uyguluyorum bakalım ne kadar sürecek? yarısı kalmış çiğ lahanayıda tuzla ovup salata niyetine yiyorum..

bende bu çorbadan bi düdüklü tencere yaptım 3 gün önce...yaptığım akşam 2 tabak yedim sabaha kadar uyuyamadım başım döndü midem bulandı ölücem zannettim...ama ben tiroit hastasıyım ve bana laha türleri yasak..öylece çöpe döktüm çorbayı...şimdi bol sebze ve meyve ağırlıklı bi diyet uyguluyorum bakalım ne kadar sürecek? yarısı kalmış çiğ lahanayıda tuzla ovup salata niyetine yiyorum..

ya bence diyetini uygula ama lahana yeme. tiroit hastasıyım diyorsun :1no2:

X