Anket lafı cuk diye oturtanlardanmısınız, oturtamayanlardınmısınız?

lafı cuk diye oturtanlardanmısın, oturtamayanlardanmısın.

• evet oturtanlardanım. hiç bi lafın altında kalmam alimallah (bi örnekle açıklayabilirim)

OY: 33 36,7%
  • hayır oturtamayanlardanım.:((((((

OY: 7 7,8%
  • bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)

OY: 38 42,2%
  • hem oturtamam hemde ağlarım. :(((((((((((((

OY: 12 13,3%

• Ankete Katılan
    90
ben bile bazen kendime şaşıyorum karşımda ki kişi hakketmişse damarıma basmışsa o lafı ettiğine pişman olur

o nda değişsede firsatını bulunca oturturum :))

Bazen hicbisey diyemem sonradan dusunur keske soyle deseydim niye veremedim cevabini diye kizarim kendime. Ama bazen de oyle bi oturturum ki kendimle gurur duyarim o derece yani

valla eskiden sinirimde dilim tutulur hiçbirşey diyemezdim ama baktım olmuyor böyle yendim o hallerimi şimdi valla öyle yerinde cevaplar veriyorumki hakedene donup kalıyorlar hele sinir olduklarımın o hallerini görünce gülmem geliyor:))

lafı cuk diye oturtabilmek için bilenmek gerekiyomuş anladım. eski müdürüm zamanında çok güzel oturtuyodum çünkü adamla sürekli didişiyoduk o gitti yeni müdür geldi adam bildiğin pambık. herşeye he , hıı. söyleyecek laf bulamıyom . bende paslandım bi senedir.

Son düzenleme:
asla oturtmam hep susarim, sonra da pisman olurum lafi yapistirsaydim keske niye sustum diye dusune dusune kendimi hasta ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…